Drömtårtorna du vill beställa idag

Av: Anna Fürst

Bröllopets bakverk är mer personliga än någonsin. Här är underverken ni önskar bjuda era bröllopsgäster på.


dromtartor2

1. Naked cake

En kul kontrast till bakverken som pryds med stilren sockerpasta är dessa rustika nakna tårtorna, där ni fakti-skt ser innehållet. Den här kommer från A Piece O’ Cake. Foto: Kelly Braman Photography

2. Blomsterskapelser

Sidenapplikationer har kommit att bli ett modernt inslag i brudmodet. Matcha din brudklänning med en tårta i samma stil. Den här vackra tårtan med vita blommor i sugarpaste kommer från The Cake Parlour.
www.thecakeparlour.com

3. Macarons

Varför nöja sig med en tårta när man kan få både tårta och macarons i ett? Ett stilistiskt mästerverk är vad The Cake Parlour bjuder sina bröllopsgäster på.

dromtartor3


4. Små bakverk

Välkända Peggy Porschen tycker att varje gäst förtjänar en egen miniatyr-tårta. Roligt och annorlunda! Men skippa i så fall desserten.
www.peggyporschen.com

Foto: Georgia Glynn Smith

5. Spetsdekor

Matcha en spetsprydd brudklänning med en tårta i samma stil. Den här eleganta skapelsen kommer från The Cake Parlour.
www.thecakeparlour.com6. Bröllopskakor

Vill ni servera era gäster något annorlunda så är bröllopsdesignade kakor ett hett alternativ. de här kommer från Peggy Porschen cakes.
www.peggyporschen.com Foto: Georgia Glynn Smith

dromtartor4

7. Blomstrande konstverk

Bjud på bakelser som går i ton i ton med brudbuketten! Dessa godsaker är lite mer komplicerade, men passar perfekt för det lite mindre bröllopssällskapet. Även dessa är från Peggy Porschen cakes.
www.peggyporschen.com Foto: Georgia Glynn Smith

8. Flirt med 20-talet

Gå ”all in” med ett läckert tema och våga en tårta med ordentlig dekor. Den här eleganta bröllopstårtan kommer från Makis cakes.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: