Duka upp inför årets mysigaste tid!

Myskväll på tu man hand, bröllops-planeringskväll med vänner och familj, ett mindre pre-wedding eller stillsam möhippa? Duka upp med vinternyheterna från Sagaform!

Stämningen för umgänget kan mint sagt formas med hjälp av festliga detaljer – och nu när vintern närmar sig så vill vi gärna mysa till det lite extra inomhus. I Sagaforms Winterkollektion skapar du vacker vinterstämning i form av gulddekor, söta ekorrar och skira glasformer.

Winterkollektion-Sagaform

Winter-kollektionen från Sagaform skapar stämning det dukade vinterbordet!

Sagaform-ekorrfat

Hur sött är lite det här ekorrfatet i stengods? Reliefmönster i trendig Art Deco-stil och handmålade detaljer i guld.

Sagaform-lyktor-vaser

Med lyktor och vaser kan varje liten vrå kännas varm och ombonad. Lyktan Hold är en liten charmig ljuslykta i munblåst glas med ett metallhölje som glittrar i ljuset från lågan.Se nu till att anordna många myskvällar innehållandes massor med härligt bröllopssnack – men också ren avkoppling! Detaljerna passar såklart också bra att ha på borden vid själva bröllopet. Blir därtill en fin grej att använda i vardagen efteråt.Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: