En pangfest i dagarna tre på Bjärehalvön

Annons
AoB_Instagram_Artikkel_og_Kategori

Av: Ronja Willners Foto: Anna Lauridsen/Kullafoto

Toner av korall, persika och rosa satte stilen på Emelie och Karls bröllop. Efter 8 månader av planering utan krav och stress bjöd de sina nära och kära på en riktig kärleksfest.

Namn: Emelie Aulik & Karl Holmström

Vigdes i: Hovs kyrka

Datum: 7 juni 2019

Klädsel: Smoking

Antal gäster: 90

08.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

03.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

04.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto


30.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto


06.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto


05.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto


27.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto


17.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto


18.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafotoAtt välja brudklänningLedorden var fransk chick romantik,​ jag ville att klänningen skulle utstråla​ romantik med klassiska drag. Samtidigt​ ville jag att den skulle vara unik​ med många detaljer och vintagekänsla.​ Jag hade en bild i huvudet hur​ den skulle se ut, men då jag varken hittade det jag önskade i butik eller på nätet bestämde jag mig för att designa den själv. Jag tyckte det var roligt att få bestämma helt fritt hur den skulle se ut och eftersom jag har tecknat en del tidigare så blev det även ett spännande projekt. Jag gjorde​ en skiss av klänningen och gick sedan till en syateljé​ som sydde​ upp den. Klänningen var ivoryfärgad i​ spets med 3D-blomsterapplikationer, transparenta långa armar, öppen​ rygg i form av ett upp och nedvänt V​ samt ett vackert släp.Brudgummens look


Jag hade en dubbelknäppt smoking från Jens Dahlström i Stockholm.

Maffig bukett

Jag ville ha en maffig bukett i storleken extra large men kunde knappt hålla den med en hand för den var så tung. Men buketten var ljuvlig så det var värt att ha den stor. Blommorna valdes efter säsong och bestod av stjärnflocka, en dramatisk king protea, ”coral sunset”-pioner, blå tistlar och vackra luktärter för den ljuva doften, runt och inuti buketten flödade eukalyptus och de blanka hypericumbären gav ett djup och ytterligare en textur och färg. Jag blev oerhört glad när jag såg vad Nettan på Kullafloristen hade skapat.

33.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

37.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

38.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

49.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

39.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

Personliga ringarAmanda på LWL Jewelry designade våra ringar och gjorde dem unika och tidlösa. Det som är roligt med hennes smycken är att man har stor egen frihet att utforma ringarna på det sättet man själv önskar då allt tillverkas på förfrågan.Hindersprövning och energibars


Regnet öste ner och det blåste storm när jag drog upp rullgardinen på morgonen. Lagom till vigseln sprack det upp och solen började skina. När vi kom fram till Hovs kyrka övade vi en minut med våra tärnor och marskalker på hur vi skulle gå in i kyrkan och vart vi skulle stå. Vi åt energibars och det kändes som om vi höll på att ladda inför en fotbollsmatch. Kyrkoherden kom in och efterfrågade hindersprövningen, vilket jag helt hade glömt bort men som tur var fiskade Karl upp den ur sin väska. Vi båda drog en lättnadens suck över att i alla fall en av oss hade koll på denna lilla men onekligen viktiga detalj. Vigseln var momentet med mest nervositet inblandat under dagen, det var så högtidligt och vi fick båda kämpa för att hålla tillbaka tårarna, säger Emelie.​

51.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

57.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

65.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

70.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

73.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

81.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafotoLokalproducerad meny


Vi visste att Norrvikens Trädgårdar är väldigt erfarna på fester och att platsen är så pass speciell och magisk i sig så det kändes helt rätt att ha middagen och festen där. Vi fick komponera vår egna meny och provsmaka innan. Vi ville ha lokalproducerad mat i den utsträckning som gick och därför var den skånska oxryggen ett självklart val. Jag föredrar egentligen fisk men ska man hålla igång en fest är det bra att grunda med en rejäl köttbit, berättar Emelie.Pangfest i dagarna treKvällen innan bröllopet hade vi mingel med hamburgergrillning hemma i trädgården och dagen efter​ körde vi White party brunch på Papas/​Peppes bodega. Vi ville ha​ en pangfest i dagarna tre för att verkligen få tid att prata med alla gästerna, berättar Karl.


Musikaliska uppträdanden

Vi har turen att ha familjer med musikaliska​ förmågor som bjöd på gitarrspel,​ sång och italiensk opera i kyrkan. Det var​ väldigt känslomässigt och gick rakt in​ i hjärtat på oss båda. På kvällen spelade​ en grym DJ och det blev riktigt bra​ ös på dansgolvet.

83.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto


87.a.emelie_karl_wedding_annalauridsen_kullafoto

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: