En midsommarnattsdröm

I samarbete med Tangring925.se

En picknick i det gröna, lyxigt champagnetema eller barfota på stranden? Hos Tångring925 hittar du smycken som passar till just ditt bröllop och får dig att stråla.


1_webb

Född och uppvuxen i Järvsö, i hjärtat av Hälsingland, inspireras Nina Tångring av djur och natur, mystik och sagoväsen. När du bär ett av Ninas smycken vill hon att du ska känna dig precis som den du är. Stark och vacker.


2_webb

Bästsäljarna är glittrande kristallringar som sätter pricken över i på varje outfit. Med funktionen Design by You väljer du själv vilka färger dina smycke ska ha.


3_webb

Stort fokus läggs på kvalité, hållbarhet och miljö. Smyckena består av sterlingsilver, med eller utan pläterring i 18-24 karats guld och all tillverkning sker inom EU.


4_webb

Inga musslor skadas vid tillverkningen och av hänsyn till såväl musslor som korallrev använder Nina Tångring endast exklusiva kristallpärlor av högsta klass.


5_webb

Nina Tångring, smyckesdesigner.

Se mer av Ninas alla vackra smycken från Tångring925 på instagram @
tangring925 eller på hemsidan
Tangring925.se

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: