23 favoriter för dig som vill ha en enkel bröllopsklänning

Enkel brudekjole
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

En enkel, minimalistisk bröllopsklänning har blivit mer populärt de senaste åren och vi har plockat ut ett gäng av de finaste klänningarna.

Text: Next Content Studio Foto: Annonsörer
Annons
AoB_Instagram_Artikkel_og_Kategori

Är drömmen att gå nedför altargången med ett par unika skor som gör lite av ett statement, en lång slöja och en stor brudbukett? Då är kanske en enkel bröllopsklänning något för dig. Den minimalistiska bröllopsklänningen är både den mest klassiska, men också den mest mångsidiga.

Trenden för de enkla bröllopsklänningarna är ofta att de har smala axelband, bara ärmar och snygga silhuetter. Men på senare år, i linje med modetrender, har voluminösa ärmar, axelvaddar och åtsittande ärmar blivit ett karakteristiskt inslag hos de enkla bröllopsklänningarna. Klänningarna är ofta gjorda med unika detaljer, där flera har öppen rygg, knappar, knytband runt halsen, V-ringning och långa kjolar.

Unik och enkel bröllopsklänning

Vi skulle säga att det alltid är ett säkert kort att välja en minimalistisk brudklänning. Oavsett om du ska ha sommarbröllop eller vinterbröllop.

För den som gillar pärlor, diamanter och accessoarer som poppar upp är det precis vad man kan klä upp den enkla brudklänningen med, just på grund av valet av en ren och minimalistisk klänning.

Vi har valt ut 23 enkla och unika bröllopsklänningar för dig som är på jakt efter en brudklänning. Längst ner hittar du även vackra väskor och örhängen för inspiration.

Vackra silhuetter

Gör som den Londonbaserade influencern Rikke Krefting och styla den ursnygga, minimalistiska klänningen med en bukett vita orkidéer, Manolo Blahnik-skor och uppsatt hår.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Bröllopsklänningar med spets

Bröllopsklänningar i spets är för den romantiska bruden. Spets är en vacker detalj som kommer att inspirera dig och ge en extra personlig touch. Från feminina utskärningar till puffärmar och öppna ryggar – bröllopsklänningar i spets låter dig verkligen drömma!

Läs också: Denna bröllopsklänningstrend kommer att vara stor 2024

Minimalistiska bröllopsklänningar

En minimalistisk brudklänning med V-rygg är ett perfekt val för bruden som vill glänsa lite extra. Lägger du till pärlor i ryggen, enkla detaljer på axlarna och figurnära passform får du en favorit.

Tillbehör för brudar

Mest lästa artiklarna om bröllopsklänningar
Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: