5 bästa bröllopssviterna i Europa

Av Jens Christiansen

Om ni inte har tid att åka till andra sidan av jordklotet men vill ha det allra bästa så har vi här listat 5 spektakulära bröllopssviter att boka i Europa.

1. Belmond Grand Hotel Timeo, Sicilien, Italien

Sviterna på
Belmond Grand Hotel Timeo har en exklusiv, romantisk inredning i en modern barockstil. Alla juniorsviter har en egen balkong där ni såklart njuter av er frukost i solen med vidunderlig utsikt ut över havet rakt nedanför och vulkanen Etna intill. Staden Taormina som gjord för en romantisk bröllopsresa.

Romantisk italiensk lyx.

LÄS MER HÄR

2. Hotel de la Ville, Rom, Italien

Högst upp på
Hotel de la Ville ligger bröllopssviten med hela två stora fantastiska terrasser med utsikt ut över staden Rom. Bokar ni sviten ingår upphämtning i egen exklusiv bild flygplatsen och när de väl checkat er på hotellet, som ligger högst upp vid Spanska Trappan mitt i stan, så står en limousine till ert förfogande för att ni ska upptäcka Rom på bästa möjliga njutbara sätt. Detta är som taget ur en film men på riktigt.

Ovan ser ni terannsen med sin vidunderliga utsikt. Nedan själva hotellet med dess säregna miljö.

LÄS MER HÄR

3. Hotel W, Barcelona, Spanien.

Om ni har svårt att välja mellan bad- eller city-liv så är Barcelona ett perfekt resmål för er. Här kombineras båda och precis intill strandpromenaden ligger
W Hotel som med sin spektakulära stora generösa svit med glas från golv till tak har ni hela staden utanför er säng. Självklart har ni en egen terrass och ni kan gå ut i morgonrocken för ert morgondopp i havet för att sedan ha stadens puls runt hörnet.

Njuta av drinkar på terassen eller ligga kvar i sängen?

honeymoon-suites-w-hotel-barcelona

LÄS MER HÄR

4. Royal Champagne Hotel & Spa, Champillon, Frankrike

Detta prisbelönta hotell har allt en bröllopsresa ska ha. Vinfält så långt ögat kan se, fantastisk lokalproducerad mat och såklart – Champagne! Alla rum i hotellet är fina men Josephine Suite med er egen pool och terrass slår allt annat. Upptäck vingårdarna eller stanna kvar på hotellets spa.

Joann Pai

Mjuka vackra färger ute som inne. Allt välgörande för kropp och själ.


Joann Pai

LÄS MER HÄR

5. The Newt, Somerset, England

England har såklart fullt av vackra slott och gårdar så valet var inte enkelt här men det ombyggda stallet på
The Newt är så pass unikt att det måste kvala in på vår topp 5 lista. Här har ni inte bara en vacker omgivande natur utan även ett riktigt Hammam!

Lantlig charm så det förslår!

LÄS MER HÄR

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: