Få till beachlockarna – med vårdande saltspray

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com Foto: Averie Woodard

För det stundande bröllopet på stranden, eller om du helt enkelt vill ha den avslappnade looken, använd saltspray – för läckra lockar hela dagen!

För att få till den perfekta strandlooken är nyheten Sea Salt Spray från Eleni & Chris ett perfekt hjälpmedel! Här boostas lockarna nämligen av norskt havssalt.

Sprayet ger håret stadga, volym och gör att du smidigt kan få till den charmigt rufsiga beachfrisyren. Det innehåller hjortron och Heligenol som samtidigt vårdar, ger UV-skydd och bevarar färgen samt SymHair® som skyddar håret mot yttre påverkningar.

SeaSaltSpray-Eleni-and-ChrisDu hittar Eleni & Chris nya Sea Salt Texturizing Spray
online, pris 259 kr.För bättre hållbarhet och stadgaDu kan använda sprayet på flera sätt, i vått eller torrt hår och med eller utan hårfön, allt beroende på vilken look du vill uppnå. Lyft upp håret och spraya från rötterna ut mot längderna och håll sprayen 10 cm från håret.

Sprayen är tillsatt med havssalt från norska hav som ger håret textur och gör det lättare att styla. Ett spray med dessa egenskaper gör även att håret blir enklare att sätta upp och att flätor, även lite lösare varianter, håller längre.

bruduppsattning-foto-josh-applegate

Det blir riktigt snyggt att göra en uppsättning med beachlockarna som grund! Foto:
Joshua Paul

Ju mer spray du använder, desto bättre stylingeffekt får du. Rekommenderad mängd är 4-8 pump för kort hår och 8-12 pump för långt hår.

TIPS! För att få perfekta ”beach waves” kan du tvinna håret runt fingrarna när du fönar det för att ge håret naturliga vågor.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: