Guld

Av Redaktionen Foto Pintrest

Att välja färgtema till sitt bröllop och skapa en rödtråd i färgsättningen är inte alltid så lätt. Det finns otroligt många vackra färgkombinationer att välja emellan. Hur bör man tänka?

Att skapa en rödtråd och ett personligt uttryck till bröllopet är något de flesta brudpar eftersträvar. Att låta färgvalet återkomma i alla delar av bröllopet så som i trycksaker, dekorationer samt blomsterarangemang ger ett helhetsintryck. Hur ska man då tänka när man väljer färg?

Bas och accentfärger

Basfärger på bröllop är ofta neutrala färger så som vitt och beige men för att skapa lite djup och kontrast behövs en accentfärg. Det är en färg som antingen går ton i ton med basfärgen eller som kompletterar den.

För att välja en accentfärg till bröllopet är ett tips att utgå ifrån vilken känsla ni önskar att förmedla på ert bröllop. Romatisk, drömsk, passionerad eller glatt?

Vill man inte låta känslorna styra kan man utgå ifrån stil tex klassiskt, stilrent, lantligt eller varför inte kungligt.

Silver ger tex en elegant look och rosa toner skapar en romantisk känsla. Vill ni tex ha ett bohemiskt bröllop är naturfärger så som grönt ett bra val.

I detta färgtema har vi valt guld som accentfärg vilket ger extra lyx och lyster till basfärgerna och bröllopet.


guld bordsdukning_webb_730

Stolar i guld ger det lilla extra till dukningen.Både utomhus som innomhus.


guld bröllopstårta_webb_730

En bröllopstårta kan variera sig i oändlighet till utseende, lika väl som till sin smak. Denna bröllopstårta är dekorerad med sockerblommor med guld detaljer på rosenbladen.


guld brudbukett_webb_730

En vacker detalj till brudbuketten kan vara ett band av guld som knyts runt om buketten och som får blommornas färger att lysa lite extra.


guld hårassesoar_webb_730

Ett hårsmycke av guld ger brudfrisyren ett lyft.


guld servettring_webb_730

Servettringar med brudparets namn skrivet i guld är en fin detalj i dukningen.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: