5 tips på Bröllopsfotografer

Av Redaktionen

Minnet är kort men gott så låt en fotograf föreviga eran kärleksfest. Alltid kul att kunna se tillbaka på när ni firar era kommande bröllopsdagar. Här är 5 tips på bröllopsfotografer och på My Wedding Planner finns det flera leverantörer för er brudpar att botanisera bland.

Tulsi Hirani Photography


384-tina-plus-arash-wedding-liten-bild

My name is Tulsi Hirani! I’m a photographer/cinematographer based in Jönköping, Sweden. Since a very young age, I’ve loved photography and capturing everything around me. Mainly focusing on Lifestyle and portrait photography, I now specialize in Wedding and Event photography. With a strong passion for the creativity that goes into designing and capturing moments, I’m lucky to have been involved in various cultural weddings enabling me to illustrate the day from varying approaches.

Läs mer om Tulsi Hirani på MyWeddingPlanner.net

Anna Lundgren Helloalora


brollopsfotograf-stockholm-helloalora_01

Skapar tidlösa fotografier för glädjefyllda brudpar som speglar deras klassiska bröllop fyllda med kärlek.


Ni har en förkärlek för snygga, naturliga bilder och ni vill framförallt dokumentera känslorna, mötena och alla omsorgsfullt utvalda detaljer för er bröllopsdag. Jag älskar det! Som bröllopsfotograf porträtterar jag de naturliga och känslofyllda stunderna.

Läs mer om Anna Lundgren på MyWeddingPlanner.net

Maria Wideman


between-heaven-and-earth

Ert bröllop är viktigt för mig. Jag vill att ni och era gäster ska vara närvarande och uppleva bröllopet, jag finns där för att föreviga era upplevelser.

Oavsett hur mycket planering ni har lagt på att välja rätt klänning, färgtema och vad ni ska bjuda på för nattamat så kommer ni ändå vakna dagen efter och undra vad det egentligen var som hände. Sa ni verkligen ja till varandra? Några år senare kommer det kännas som att bröllopet bara var en dröm. Då kommer ni vara tacksamma att ni lät mig vara där och föreviga er dag så att ni och alla er nära och kära, oavsett om de var med på dagen, kan se tillbaka och minnas er stora dag.

Läs mer om Maria Wideman på MyWeddingPlanner.net

Boudoir & Bröllopsfotograf Jenny Drakenlind


jennydrakenlind_20180714_0873_web

Det handlar inte bara om hur ni ser ut, utan hur det KÄNNS!

Att vara fotograf handlar självklart om att dokumentera det som händer, det jag ser. Men samtidigt är det ju så mycket mer än så!

Kolla igenom dina egna bilder i din telefon, du minns inte bara vad som hände när favoritbilden togs, du minns också hur det kändes! Stämningen just där och då. Just det där ögonblicket som man vill bevara och minnas, den där härliga känslan i det som händer i nuet.

Det är precis det jag gör!

Läs mer om Jenny Drakenlind på MyMeddingPlanner.net

Boudoir & Bröllopsfotograf Jane Svensson


broellopsfotografjanesvensson-bild1

Boudoir & Bröllopsfotograf Jane Svensson

Spontant, Ärligt & Äkta ♥

Photo By Jane – Fotograf Jane Svensson utgår från Helsingborg och erbjuder boudoir &

bröllopsfotograferingar i hela Sverige & övriga Europa.

Läs mer om Jane Svensson på MyMeddingPlanner.net

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: