FINAL – Omslagsbruden 2020!

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com // Foto: Jenny Drakenlind

129 blivande brudar deltagit i Omslagsbruden 2020 – tävlingen där tre vinnare får pryda vårt nästa omslag. Nu är det final!

Nu är det final ! Tre vinnare av Allt om Bröllops Omslagsbrud 2020 ska koras.


DU BESTÄMMER – RÖSTA FRAM DIN VINNARE IDAG!AOB_2019_omslagsbrudarna

Förra årets vackra vinnarbrudar – Robina, Theresa och Linnéa.

Vi har kollat läget med förra årets vinnare kring hur de fick höra om tävlingen och hur det var att vinna – och därefter uppleva denna unika grej.


Photoshoot-Omslagsbruden-2019

Behind the scenes. Detta kan bli du!


JennyDrakenlind_20190315_0052

Theresa blir sminkad inför dagens olika foto-sessioner.

– Jag tyckte det var ett sätt att maxa hela upplevelsen inför sitt eget bröllop. Bli fixad och stylad tillsammans med två andra framtida brudar var spännande, mysigt och minnesvärt. Verkligen en upplevelse! Dessutom vad alla i teamet så tillmötesgående, ni gjorde verkligen ett strålande jobb. Att vara coverbrud är speciellt inför ens egna bröllop helt enkelt, säger Theresa Eliasson.


JennyDrakenlind_20190315_0448_WEB

Att fotograferas som brud blir en upplevelse inför det egna bröllopet.


JennyDrakenlind_20190315_0591_WEB

Robina ges den sista piffen.

– Jag tyckte att det var en superrolig grej att få vara med om! Vi blev så bortskämda och det var så kul att få se sig själv där i tidningen sen. Jag fick också inspiration till vårt bröllop och det var kul att få prova lite olika klänningar också. Jag rekommenderar alla att vara med och tävla, säger Robina Wendesten.


JennyDrakenlind_20190315_0664_WEB

Robina rekommenderar alla att vara med och tävla!


JennyDrakenlind_20190315_0793-2_WEB

Linnéa – getting glossy!

– Min syster smsade mig en länk till en hemsida för att tävla om att bli omslagsbrud för en av Sveriges största brölloptidningar. Jag anmälde mig och bjöd in familj, vänner och vänners vänner att rösta. När tävlingen var avslutad fick jag ett samtal där nyhet gavs att jag var en av vinnarna! Kanonhärlig känsla. Hela upplevelsen var så speciell och gjorde att man ännu mer längtade efter att bli brud på riktigt, säger Linnéa Hård.


JennyDrakenlind_20190315_1044_WEB

Av vinnartrion är Linnéa den som inte har gift sig än. Bröllopet äger rum i sommar, så nu när det börjar närma sig börjar nervositeten smyga sig på. ”Varje gång jag hör kyrkklockor eller ser ett bröllop på film eller liknande blir jag nästan lite gråtmild, kan inte fatta att det snart är vår tur”.

RÖSTA FRAM VINNARNA IDAG

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: