Förenkla er bröllopsplanering – med en smidig app!

Malin Svantesdotter Johansson

Nyligen lanserade Marryus en bröllopsplaneringsapp som gör att ni ständigt kan ha koll på bröllopsdetaljerna – direkt i mobilen.

Med en digital lösning slipper ni lappar, moodboards och risken att tappa bort placeringslistan. Eller använder ni den som ett komplement till övrig planering om ni tycker om den kreativa processen med penna och papper.

I appen kan ni via ett gemensamt konto hantera er gästlista, budget samt hitta både leverantörer och massor av inspiration. Appen hanterar hela checklistan, i form av olika aktiviteter som behöver genomföras, vilka även är indelande i månadsintervaller och sorterade i rätt ordning för att ingenting i planeringen ska missas.

MarryUs

Ni som brudpar har även möjlighet att anpassa och personifiera appen, helt utifrån ert bröllopsdatum och era unika önskemål.

Appen från
Marryus är framtagen tillsammans med framstående designers och bröllopskoordinatorer, vilket gör att appen är både användarvänlig och funktionell. Här har ni den första appen i Sverige som samlar ihop samtliga planeringsverktyg, bröllopsleverantörer och inspiration i ett.

Ni hittar appen i
AppStore

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: