Utsläppt hår – 6 förföriska frisyrer till bröllop

Utsläppt hår och slöja på brud vid bröllop

Romantiska vågor, glamorösa lockar eller bara utsläppt hår i sin enkelhet. Ett tips är att använda löshår för både fyllighet och längd för att få till ett riktigt Hollywoodsvall. Inspiration till utsläppt hår på bröllop!

Text: Redaktionen Foto: Shutterstock

Utsläppt hår på bröllop ger en naturlig look

Med alla frisyrtrender och komplexa håruppsättningar är det något tidlöst och naturligt med utsläppt hår för bruden vid bröllop. Låt det utsläppta håret omfamna din naturliga skönhet och var bara dig själv.

Låt håret få hänga löst runt ansiktet och över axlarna istället för att vara uppsatt. Använd endast ett hårspänne, gör stora lockar eller förläng med löshår. Utsläppt hår är enkelt men elegant!

Stor möjlighet att vara kreativ

Du kan skapa lika mycket med utsläppt hår som med uppsatt. Det är varken begränsat eller tråkigt. Oavsett om du föredrar beachy waves, en slät look eller en naturlig och rufsig stil, kan du skapa massa roligt med utsläppt hår på ditt bröllop.

♥ Lockar och utsläppt hår på bröllop är dessutom ett utmärkt val när du vill göra din håruppsättning på egen hand.

Brud i stort utsläppt hår till bröllop

Tupera håret stort till en lejonman. Detta är för den som vågar lite mer och vill ha en förförisk och passionerad bröllopslook.

Locka hela håret och borsta ut så att lockarna inte är för perfekta. Detta ger en naturlig och romantisk frisyr.

Utsläppt hår och slöja på brud vid bröllop

Att välja en slöja kan tillföra extra dramatik och känsla till din brudlook. Slöjan är vacker till utsläppt hår. Passar till ett bröllop med bohemisk touch. Kika in JJ’s House för vackra brudslöjor.

Vacker brud med blommor i vitt och ljusrosa

Sidbena med lockar. Elegant och vacker. Lägg till ett hårspänne eller en blomma för det lilla extra.

Brud med utsläppt bröllopsfrisyr och med blommor i rött

Tvinna två hårslingor bort från ansiktet och fäst på varsin sida av håret med vackra hårnålar. Detta lyfter fram ditt ansikte och dina ögon. Detta är en look där less är garanterat more!

Vackra lockar med ett elegant hårsmycke. Kika exempelvis in Bubbelroom för vackra smycken till håret och för slöjor.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: