Förgyll med blommor

Foto: Kicki Fotograf Text: Redaktionen

Underskatta inte era bröllopsblommor. De kan påverka allt från brudens framtoning till känslan i festlokalen.

Välj rätt brudbukett

Om det är någon accessoar som du verkligen ska lägga pengar på – så är det din brudbukett! Rätt bukettval kommer förstärka din look och ditt val av stil och klänning. En florist skapar en bukett som passar just dig, som kommer att hålla hela dagen och som varken färgar, droppar eller faller isär (vilket är högst troligt om du funderade på att vara lite kreativ och slänga ihop några blomsterkvistar själv). Var därför tydlig när du diskuterar med din florist om vad du ska ha på dig och om vilka förväntningar du har. Glöm inte heller bort tärnbuketterna och att beställa matchande corsager till din blivande make och hans marskalk.

Pynta festlokalen

Glöm den traditionella murgrönan – duka med rosenblad, vackra blomsterarrangemang eller ängsblommor. Lite beroende på blombudget så kan ni i stort sett göra vad som helst i blomväg när det gäller dukning. Tänk på att vaser inte måste matcha. Det är snarare trendigt att bara låna in ett gäng vaser från nära och kära och fylla med blommor. En budgetvariant är att duka med enstaka blommor i små glas.

Budgettips

Blommor är i allra högsta grad säsongberoende. Din florist kan alltid beställa alla sorters blommor från väldens alla hörn, men om ni vill hålla nere budgeten så gör ni bäst i att välja blommor som är aktuella just när ni ska gifta er.

BLOMMORNA NI BEHÖVER:

  • Brudbukett
  • Tärnbuketter
  • Corsage till brudgum
  • Corsager till marskalkar
  • Vigseldekor
  • Dekor till festlokalen
  • Bordsdekorationer

logo_black-new_300


KÖP SENAST


E N


UMRET


AV ALLT OM BRÖLLOP HÄR!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: