Folkoperan söker bröllopspar till Skapelsen

Malin Svantesdotter Johansson

I vår blir Folkoperan ett kärlekens tempel till tonerna av Haydns odödliga körverk Skapelsen. Nu söker Folkoperan åtta bröllopspar som vill gifta sig – mitt under föreställningen.

Har ni inte planerat vigseln ännu men helst vill göra något unikt? Passa på att ansöka! Gift er med ackopanjerad och storslagen musik, orkester och operasång. Mellika Melouani Melanis sceniska koncept tar avstamp i musiken. Bibelns normativa skapelseberättelse vävs sedan ihop med hur kärleksrelationer kan se ut idag. Guider är ärkeänglarna – i gestalt av skådespelare och operasångare.

Skapelsen


I varje föreställning kommer ett bröllopspar att vigas. Nu söker Folkoperan därför – med lykta och ljus i vintermörkret – efter de åtta paren. Det kommer att finnas en vigselförrättare på plats, så det enda ni behöver göra är en hindersprövning. Så här lyder annonsen för att få vara en unik del av emsemblen:

Vill du gifta dig som ingen annan? Skicka in en bild på er samt en motivering till varför ni vill gifta er på Folkoperan, max ½ A4. Vänligen skicka din ansökan senast 10 januari till

sanna.colling@folkoperan.se

Läs hela annonsen på
https://www.folkoperan.se/ledigajobb

Skapelsen har premiär 6 april och spelas till och med 28 april 2019 och är ett samarbete med Kulturhuset Stadsteatern.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: