Forever Me

Mystisk, mörk men även glittrande, Maria Nilsdotters universum är fyllt med fantasifulla och distinkta bitar. Nu har Maria skapat en ny kollektion, Forever Me, som lanseras i butik och online den 27 April.

Maria Nilsdotters smycken berättar ofta en unik historia med inspiration från skandinavisk folklore, den melankoliska nordiska naturen och de mytiska och fantastiska landskapen hos den avlidne målaren John Bauer.


Snatched-Never-Ending-Ring_WEBB

Sedan starten har Maria Nilsdotter kontinuerligt uppfunnit sig själv samtidigt som hon är trogen mot sin vision att skapa värdefulla smycken, vars både design och kvalitet klarar tidens test och kan överföras genom generationer. Oavsett om det är smycken i 18k guld, silversmycken eller detaljerade ringar och unika huvudsmycken, har Maria en djup respekt för material och hantverk vilket går som en tråd genom hela hennes arbete.

Den nya Forever Me kollektionen är en manifestation för att välja sin egen saga. Ett kärlekstecken för den moderna romantikern för att fira din unika lyckligtvis.


Fairytale_Ring_18k_white_gold_clear_quartz_WEBB

Fairytale ring.

”Varför ska en förlovningsring bara vara för förlovningen mellan älskare?” säger Maria Nilsdotter. ”Jag tror att det kan symbolisera alla typer av engagemang, vare sig det gäller en person, en sak, en dröm eller sig själv. En ring kan vara en firande av kärlek men kanske liksom hedra vänskap, ett minne, en prestation och många andra saker. ”

Forever Me lanseras den 27 april i butiker och
online. Alla bitar är handgjorda i 18k guld och dekorerad med diamanter, klar kvarts, månstenar och svarta diamanter.


Enchanted_Ring_WEBB

Enchanted ring.


Fairytale_Ring_18k_yellow_gold_moonstone_WEBB

Fairytalering.MariaN_webb


Maria Nilsdotter, Smyckesdesigner.

Se mer av kollektionen på
Maria Nilsdotter Jewellery

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: