Fotas utan stress

Foto: Lindísima Text: Redaktionen

Det är mängder av planering som förekommer en bröllopsdag. Men om ni gör planeringen rätt och i tid så slipper ni åtminstone stressa på själva bröllopsdagen. Se till att förbereda så mycket som möjligt.

För att slippa stress och trista överraskningar på den stora dagen är det viktigt att planera i förväg med fotografen hur fotograferingen ska gå till. Var vill ni förevigas? På en strand? På en åker? Vid havet? Reka platser innan bröllopet så att ni vet var ni ska ta er. Se också till att fotografen varit på platserna innan så att han/hon har koll och kan förbereda sig.

Prata igenom hur lång tid fotografen rekommenderar att ni planerar för – och se sedan till att det finns gott om plats i ert pressade tidsschema på den stora dagen.

Och glöm för allt i världen inte att ta med oömma skor som gör sig bra på bild. Att stå i leran med vita brudskor är inte att rekommendera.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: