Fyra tips på brudklänningsbutiker

Att prova ut sin brudklänning är inte alltid lätt men med hjälp av proffs blir det till en rolig och minnesvärd upplevelse. Här kommer fyra tips på brudklänningsleverantörer som kan hjälpa er hitta er drömbrudklänning.

Nordic Wedding Store & Outlet


untitled-3

En av nordens största bröllopsbutiker! Söker du den där ”Say Yes to the Dress”-känslan ska ni besöka oss. Vi har tusentals klänningar och nästintill alla som besöker oss finner sin drömklänning!

Hos oss finns två avdelningar, en märkesoutlet och en avdelning med beställningsbara klänningar.

Söker ni en butik som kan ge den där ”Say yes to the Dress-känslan” ska ni besöka oss! Här kan ni välja och vraka bland mängder av klänningar och verkligen prova er trötta!

Vi har satsat på ett enormt utbud med klänningar i storlekar från 32-62 och i alla prisklasser. Hos oss ska alla kunna finna sin drömklänning oavsett storlek eller budget.

Nordic Wedding Store är en av nordens största bröllopsbutiker men trots vår storlek är det fortfarande viktigt för oss med ett personligt

bemötande och självklart högsta servicenivå! Vi älskar vårt jobb och har otroligt roligt tillsammans med våra kunder!

Läs mer om Nordic Wedding Store & Outlet på MyWeddingPlanner.net

Bröllopslandetmariawideman-172-1-kopia_webb


Foto Maria Wideman

Letar du efter en brudklänning och riktigt bra personlig service?

Hos oss kan du prova brudklänning i en lugn och trygg miljö! Vi finns i ett gulligt torp på landet och har ett 70-tal olika klänningar att välja mellan. Här finns det många olika modeller, storlekar och prisklasser – något för alla alltså!

Vi har klänningar från följande leverantörer: Helena Granby, Alma Novia, Morilee, Adore by Justin Alexander, Sincerity Bridal, Herve Paris, Modeca.

Vi som driver Bröllopslandet är två systrar som heter Elin och Frida Korpas. Tillsammans skapar vi en upplevelse att minnas för alla som besöker oss! Vi gör alltid vårt bästa för att få er att känna er trygga och avslappnade med mycket skratt och bra tips.

Läs mer om Bröllopslandet på MyWeddingPlanner.net

LILLY Brud och Fest
lilly-brudochfest_brudklaenningar-och-naebbklaeningar_webb

Din brudklänning – en fråga om förtroende? Med mycket kärlek och kunskap skapar vi hos LILLY sedan över 70 år drömlika brudklänningar för magiska ögonblick. Gärna också din drömklänning för din stora dag.

Läs mer om LILLY Brud och Fest på MyWeddingPlanner.net

Experience Management_s8a3745-1-_webb


Foto Lena Popova

Tillsammans skapar vi en tydlig plan på hur drömbröllopet kan bli sann. Tindra ger råd för att lyckas hålla en hälsosam livsstil för att vara sitt fräschaste ”jag”, erbjuder provsminknig och gör er vackra på bröllopsdagen.

En provfotografering med Lena Popova bokas in för att skapa band och känna sig mer säker inför bröllopet. Idéer på outfits bollas med Olena på Olen Studio, kläderna anpassas efter brudparets önskemål.

Denis hjälper till med budgetplanering, bokning av samarbetspartners och koordinerar processen. I slutändan blir det ett unikt skräddarsytt erbjudande som passar även de mest kreativa önskemål.

Läs mer om Experience Management på MyWeddingPlanner.net

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: