Get the look

Av William Värnlid Foto Alina Berkovskaia

Rosa toner på både kinder och läppar sätter ton för sommarens brudmake up. Låt ögonen markeras med en vacker vinge för att göra looken komplett. Make up artisten William Värnild berättar hur ni kan skapa denna vackra brudlook.

Gör så här:


1. Första steget är att återfukta huden för att din make up dels ska hålla längre men även för att få en jämn och snygg finish på ditt slut resultat. Är huden riktigt torr är ett tips att börja med att lägga en ansiktsmask som du låter sitta på en stund så huden får suga åt sig så mycket fukt som möjligt.

2. Därefter applicerar du ett serum och en dag crème, änta ett par minuter så huden är mättad och redo för din primer som kommer bidra till att din foundation kommer sitta hela dagen.

3. Använd en eyeprimer för området kring ögonen så du undviker irritation men främst så att dina ögonskuggor fäster bra och sitter hela dagen. Hyn runt ögonen är något tunnare och behöver därför en egen primer.

4. Fyll i dina bryn med omsorg. Dina ögonbryn ramar in och ger ansiktet ett lyft.

5. Applicera dina ögonskuggor. Grunda helst med en ljus matt basskugga för då kommer övriga skuggor smälta in fint och det kommer gå som en dans när du sedan vill tona in dina skuggor med varandra. Du kan som avslut alltid addera en ljus skugga med lite pärlemor i under brynet för att ge ögat ett lyft.

6. Applicera din bas och concealer på dem områden där du vill täcka någon liten blemma eller likande men även på dem områden där du vill ljusa upp.

7. Applicera ett tunt lager med fixing powder. Det fixerar din fondation så den sitter perfekt.

8. Addera rouge och solpuder men tänk på att vara sparsam med solpuder så det inte blir för mycket applicera på dem högsta punkterna i ansiktet.

9. Avsluta med läpparna. Grunda med fukt och låt det verka en stund innan du lägger läspennan. Pennan ser till så läppstiftet hålls bättre på plats. Applicera ditt läppstift som ditt sista steg i din make up.

165A0487_webb

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: