Girls Only – En annorlunda möhippa

Av Jacqueline Rova Foto Maria Wideman

Anglosaxiska traditionen med en Rehearsal Dinner har inte slagit igenom på våra breddgrader så varför inte införa en heldag endast för bruden och hennes följe?


MariaWideman_129

Tärnor i fokus

Att bruden får en möhippa är oftast en självklarhet men hur kul vore det inte att även göra en hippa med sina brudtärnor?

En dag där både bruden och brudtärnornastår i fokus. Boka en hotellsvit och att pröva burudklänningar, brudtärneklänningarna och accessoarer inför bröllopettillsammans. Varför inte pröva hår och smink samtidigt och avsluta kvällen med god mat igott sällskap? Det tar oss tillbaka till tjejkvällarna när man var liten med övernattning, skvaller och drömmar om kärlek.

MariaWideman_39


MariaWideman_232
MariaWideman_32_2


MariaWideman_55

MariaWideman_45_2

MariaWideman_80_2

Personliga klänningar

Trender vi ser 2020 är olika nyanser av blått,, klänningar med 3D-blommor samt djupa ryggar och spets. Vi ser oftast brudtärnor i likadana klänningar men inte lika ofta brudtärnor i olika klänningar och varför är det så? Nu är vi inne i 2020 och det vi kan se i trendväg är att det personliga tar ännu mera plats. Så varför inte spegla även det i tärnornas klänningar?

Lyft fram varje tärnas personliga stil, men i liknande färgnyans så att det går fint ihop. En dag att fylla med glädje, skratt och ett perfekt tillfälle för bruden och hennes tärnor att planerabröllopet, för vilken brud behöver inte sina närmaste tjejkompisar för råd och vägledning inför den stora dagen.

MariaWideman_63_2

MariaWideman_70_2


MariaWideman_87_2


MariaWideman_90_2


MariaWideman_110_2
MariaWideman_10_2


MariaWideman_115


MariaWideman_3

Festklänningar:
Femeni AB

Plats:
Hasselbacken Hotell

Hår och Makeup:
Make Up Institute Stockholm

Fotograf:
Maria Wideman

Styling: Jacqueline Rova

Modeller: Therese Åhsberg, Sanna Wahlund, Hanna Dinh,

Blomvägg
Blomvägg.se

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: