Gör ditt bröllop personligt med Cricut!

I samarbete med Cricut

Från inbjudningarna till bordsdekorationerna och tackkorten, Cricuts smarta skärmaskiner gör ditt bröllop ännu mer personligt. Med Cricut Joy går det att skapa det mest personliga bröllopet – allt från dukning med placeringskort, servetter och dekorationer till ballongerna… eller varför inte smyga in ett eget romantiskt litet meddelande under brudgummens skor?

Cricut Joy
är en kompakt och bärbar maskin som både kan skriva, rita och skära. Med Cricut Joy kan man genomföra mindre projekt på nolltid, vilket gör den perfekt för daglig användning. Trots sina kompakta dimensioner kan den skära i mer än 50 material och upp till 6 meter i längd. Rekommenderat pris är 1 990 kr.


390236-Martha Stewart Wedding Projects-0862_webb

Alla
Cricut
-användare får tillgång till den kostnadsfria programvaran Cricut Design Space, där man både kan skapa något från grunden eller välja en färdig mall från det enorma projektbiblioteket. Med Cricut Design Space lagras alla projekten i molnet så att användaren enkelt kan komma åt sina filer när som helst och från vilken enhet som helst.


527454_531929_20200825_DCONMDSWeddingInviteProjects_InvitationBrown_Horizontal_MAIN.0032_webb


129129-Wedding Photo Shoot-046_webb

Cricut Access
ger tillgång till mängder av idéer: tusentals bilder, typsnitt och färdiga projekt. Dessutom kan Cricut-användare ladda upp egna mönster och dela dom med andra användare, vilket ger möjlighet till att skapa mer unika och personliga projekt.


137575-Fall Wedding-012_webb


2006681-Martha Stewart Mixed Materials-Black Tie Soiree_webb

Cricut har också ett brett utbud av tillbehör, verktyg och accessoarer till sina maskiner. Allt ifrån olika blad för att skära, falsa, prägla, perforera och gravera, till alla möjliga typer av material, såsom papper, vinyl och mycket mer. Cricut har även tagit fram det innovativa Infusible Ink som kan tryckas på exempelvis t-shirts, kuddar eller tygpåsar. Till skillnad från att fästa vinyl på ett tyg, blir Infusible Ink en del av själva materialet. Resultatet är färgsprakande, vackra och smidiga överföringar som aldrig flagnar, skrynklar eller spricker.


129129-Wedding Photo Shoot-086_webb


2006684-Martha Stewart Mixed Materials-Midnight Coral_webb

Du hittar mer information, Cricut community och lokala återförsäljare på
start2cricut.com. Följ Cricut på Instagram
(@cricut_se) och på Facebook (@OfficialCricutEuropeSE) för daglig inspiration.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: