Handplockade material och fina detaljer

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

Under året släppte Ellos sin första kollektion med brudklänningar. Här kan bruden med lite mindre budget hitta både smakfulla klassiker och mer moderna plagg!

Plaggen i brudkollektionen kommer i fina handplockade material och kvaliteter med detaljer som spets, pärlor och paljetter.

Här tipsar vi om tre av våra favoriter!

1. TUVA – en drömmig blomsterkreation


Brudklanning-Tuva-Ellos

Brudklänningen

Tuva
är en hellång klänning i drömmig modell i mesh och hellånga armar som med sina elastiska ärmslut ger en härlig ballongeffekt. Den har också broderade blomapplikationer och genomskinliga paljetter som ger en skimrande effekt. Medföljer vid köpet gör ett skärp med pärlor och satinband att knyta i midjan – eller varför inte i håret? Pris 1 499 kr.


2. PAULINA – Ljuvligt tvådelad med tyll


Brudklanning-Paulina-Ellos

Modellen

Paulina
har en tvådelad design, med klänning och kjol i exklusiv spets och tyll. Klänningen är figurnära, långärmad och har genombruten spets med dold dragkedja bak och djup v-ringning fram. Den har även prytts med dekorativa fransar i ärmslut och nederkant. Den voluminösa tyllkjol består av två lager som kläs ovanpå klänningen och sedan knyts den med tyll i midjan så att du får till din önskade passform. Kjolen har rå nederkant och kan därför smidigt klippas till önskad längd. Självklart kan du bära var del för sig vid andra tillfällen! Pris 1 299 kr.

3. YASMIN – smickrande silhuett och volym


Brudklanning-Yasmin-Ellos

Brudklänningen

Yasmin
är en vacker tyllklänning i ärmlös modell med omlottringning fram och djupare v-ringning bak. Med den elastiska midjan får du mer bekvämlighet och en perfekt passform. Smickrande siluett med utställd, voluminös kjol i två lager exklusiv tyll med silvriga, glittriga prickar. Tyllkjolen kan klippas till önskad längd. Med klänningen kommer även ett pärlskärp med satinband att knyta i midjan eller i håret. Pris 799 kr.

Livets fester och kärleksfirande

Kollektionen innehåller även varierade festplagg så som klänningar och toppar i starka trendfärger och prints, allt för att passa alla typer av brudar och sommarens fester.

– Vi vill hylla kvinnan och har skapat en kollektion med vackra festplagg som passar till olika tillställningar! Inspirationen är hämtad från livets fester och att fira kärleken, gärna en ljummen sommarkväll med dem som betyder mest för dig i livet, säger Ulrika Sjövall, designchef på Ellos.

Kollektionen kommer i en begränsad upplaga där det fortfarande finns plagg kvar i sortimentet. Läs mer på

Ellos.se

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: