Hetta till det inför Alla Hjärtans Dag

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

Årets hetaste högtid är snart här och för att komma i stämning lanserar det holländska varumärket Hunkemöller en ”Alla hjärtans dag-kollektion” för den nyfikne.

Kollektionen består av underkläder, nattlinnen, kimonos och bodies. Bland nyckelplaggen finns en longline behå med dekorativ spets och en sensuell eldröd body. Rött är en av trendfärgerna i år så utöver valentine-tema i detta nu så är det på tapeten längre än så.


Hunkemoller-Valentina

Valentina
stringtrosa, 169 kr / Valentina formpressad
longline-bh med bygel, 399 kr.

Färgerna går i symboliskt röda och rosa toner med inslag av svart. Hunkemöller vill att kollektionen skall påminna bäraren om att fira kärleken och känna sig sexig i sin egen kropp.


Valentine-Hunkemoller-2

Valentine-bodies-Hunkemoller

Brittany body i spets och mesh, 379 kr /
Mandy body med paljetter och spets, 449 kr.

Valentine-Hunkemoller-3

Hunkemoller-kimono-nattlinne

Vackert mönstrad
kimono, 449 kr. /
Underklänning i satinimitation och spets, 399 kr.

Utöver den nya kollektionen erbjuder Hunkemöller massvis med kärleksfulla presenter så som parfymer, nattlinnen och kimonos. För den lite mer vågade erbjuder även Hunkemöller busiga handklovar och utmanande underkläder som garanterat ökar spänningen i sovrummet.

Kollektionen finns tillgänglig både i butik och
online från och med den 13 januari 2020.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: