HM satsar på bröllopskollektion

HM bröllopskollektion

I augusti 2018 släpper HM en riktig bröllopskollektion. Den går under namnet The wedding Shop och lanseras världen över. Här får du en tjuvkik!

Text: Jens Christiansen Foto: H&M

HM lanserar bröllopskollektion

Nu ska Hennes & Mauritz ge sig in i bröllopsbranschen på allvar och släpper en riktig bröllopskollektion endast på nätet.

H&M har släppt bröllopsklänningar tidigare, både billigare varianter och exklusiva samarbeten vid enstaka tillfällen. Vem minns inte det omtalade samarbetet med designer-duon Viktor & Rolf under 2006. Det blev fullständig hysteri. Klänningarna är fortfarande mycket eftersökt.

Brudklänning i återvunnet material

Under sin label ”H&M Conscious Exclusvie 2018” finns en vacker ärmlös klänning i vit spets att köpa från och med den 19:e april 2018. Den kommer att kosta 299 euro.  Conscious Exclusvie är design gjord med omtanke för miljö och allt är tillverkat av 100% återvunnet material. En fin och helt underbar brudklänning!

”The wedding shop” – Bröllopskollektion från HM

Men nu släpper alltså HM en hel bröllopskollektion som endast går att köpa på nätet. Den kommer bli lanserad för hela världen under namnet The Wedding Shop. Här är det inte bara bröllopsklänningar utan även kläder för hela brudföljet med assessorer som finns att köpa.

Kollektionen riktar sig till de runt 20 år och priserna är låga. Det är en parallell trend vi ser världen runt vid sidan av det skräddade personliga. En kollektion för brudgum lyser tyvärr med sin frånvaro. Men vi hoppas att få se den inom en inte alltför lång framtid.

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE 2018. Lansering 19 april 2018.

Brudklänning från bröllopskollektion HM
Foto: Mikael Janson

Denna vackra klänning i spets är inspirerad av Karin och Carl Larssons miljö och hem.

Bröllopsklänning från HM i design av Viktor & Rolf.

Bröllopsklänning för HM i design av Viktor & Rolf som fått ett samlarvärde. Vi hoppas att HM gör denna typ av samarbete igen. Vi längtar!


21F-The-wedding-shop-FN-3WEBB

Från HM:s nya bröllopskollektion.


21F-The-wedding-shop-FN-6_WEBB

Långklänning i ljusblått, pris 799 kr

Långklänning i vit spets

Långklänning i vit spets, pris 1 990 kr

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: