9 delikatesser att servera på höstbröllopet

Av: Ronja Willners

Vankas det höstbröllop? Här har vi samlat smått och gott som inte ruinerar plånboken och håller gästerna mätta och varma i höstmörkret.

autumn-wedding-food-ideas-cheese-board-buffet

Foto: jessicareeve-photography.com

Ostbuffé

Duka fram ostar av olika slag tillsammans med saltade kex, marmelader, fikon och vindruvor. Både smaskens och instagramvänligt!

44d91db47e67e6ca48117d527fb25671

Kanderande äpplen

Är äppelträdet i trädgården fullt? Fixa då kanderade äpplen och smycka med choklad, nötter eller pärlsocker. Lika vackra som goda!

luann-hunt-790203-unsplash

Vedugnsbakad pizza

Vad passar väl bättre än pizzabuffé direkt från den varma vedugnen när mörkret och kylan smyger sig på under kvällen.

Vägg av munkar

Vem älskar inte munkar? Och vem skulle tacka nej till en hel vägg av munkar? Easy fix, ta en plywoodskiva, några spikar och en hel drös med munkar i olika utformande och festen är räddad!

rawpixel-760074-unsplash

Varm choklad

Glöm proseccon! Är det höst så är det och vad passar då bättre än en kopp varm choklad? Toppa med grädde, marshmallows och chokladsås, yummy!

leon-contreras-447372-unsplash

Grilla över öppen eld

Även fast det är stor chans för regn under hösten så tycker vi att man ska slå till med grillning. Det finns ju faktiskt inget mysigare än att slå sig ner med sina gäster runt en eld och grilla.

autumn-wedding-food-ideas-whisky-bar

Whiskeybar

Att köpa upp olika typer av sprit blir aldrig en billig historia. Att ställa upp och dekorera en whiskeybar utomhus känns både höstigt och rätt till frusna kroppar.

jade-aucamp-725965-unsplash

Mustiga soppor

Hösten handlar oftast om skörd av trädgårdslandet. Så varför inte bjuda era gäster på värmande soppor men grönsaker från årets skörd?

57c6aad3957722c4de78c395c150a0b2


Foto: Vi i Villa

Nyskördad äppelmust

Blev det äpplen över i år? Ta med dem till ett musteri eller är du händig nog och har tid över så musta själv. Så gott och fräscht.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: