Hoppla vad snyggt – Krista Kretzschmar x Skultuna!

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

Styrka, lojalitet, skönhet och frihet. Hästen symboliserar många olika saker och har varit människans följeslagare sedan tidernas begynnelse. Bär med dig hästen i form av ett vackert smycke.

Förra året inleddes samarbetet mellan
Krista Kretzschmars och Skultuna – där kollektionen designats med fokus på nordiska djur. I det nya samarbetet står hästen i fokus – The Horse Series. Projektet har även drivits tillsammans med Get The Gallop.

– Jag har arbetat med att gestalta djur i smycken under ett antal år nu och när jag inledde ett samarbete med Skultuna under förra året kändes det som att hitta hem, vi har samma filosofi kring design. Att fortsätta samarbetet med att fokusera på hästar är logiskt, det är ett djur som är mycket populärt i Sverige och jag har själv en stor passion för ridsport. Därför var det extra roligt att vara en del av samarbetet, säger Krista Kretzschmar.

Handgjort och gjutet i brons

Krista som ofta gjuter sina smycken i brons har tagit fram varje smycke för hand – och denna gång har modellerna därefter gjutits av Skultuna. Kollektionen består av armband i två storlekar och manschettknappar i förgyllt och polerat stål.

Armband-the-horse-series-skultuna

Armbanden finns i två storlekar, pris 798 kr.

Manschettknappar-skultuna-the-horse-series

Manschettknapparna förhöjer din outfit på nolltid, pris 698 kr.

Kollektionen finns att köpa hos utvalda återförsäljare och på
Skultuna.com

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: