Hyr er egen paradisö!

Jo, vi inser att målgruppen är extremt snäv, för vem har flera miljoner tillgodo för nästa resa? Men oavsett vilket kan man alltid drömma! Under en begränsad period erbjuder nu Raffles Maldiverna Meradhoo ett exceptionellt erbjudande.

Lyxhotellet
Raffles Maldives Meradhoo driver just nu den extraordinära kampanjen ”You Run Raffles Maldives” där hela anläggningen är tillgänglig för den runda siffran 10 miljoner kronor. Ett oförglömligt och garanterat ostört äventyr.

På en av världens mest prestigefyllda ö-destinationer, på den orörda Gaafu Alifu-atollen, erbjuds nu ett exceptionellt all-inclusive-erbjudande till priset av 10 miljoner kronor. ”You Run Raffles Maldives” är tillgängligt för upp emot 70 gäster under totalt fem dygn.


Raffles-Maldives-Meradhoo


Tropisk paradismagi

Under dessa dagar har gästerna full tillgång till resortens två öar – den ena med 21 lyxiga villor i den kritvita sanden och den andra med bostäder på pålar ute i det turkosa vattnet.

Raffles-Maldives -Meradhoo-bedroom

Varje kväll omvandlas detta paradis till tropisk magi. Vad sägs om en privat konsert med en kändis-DJ i solnedgången? Eller en romantisk champagne-dejt på stranden med stjärnskådning tillsammans med en personlig astronom?


Raffles-Maldives-Meradhoo-beach


Skräddarsydd lyx

Lägg därtill öns egen armé av butlers eller Raffles kulinariska team som skapar specialmenyer och skräddarsydda matupplevelser till öns gäster. Och ingen avlägsen tillflyktsort är väl komplett utan en exklusiv spa-upplevelse – Raffles prisbelönta spakoncept erbjuder lyxiga ansiktsbehandlingar, massage och yoga sessions.


Raffles-Maldives-Meradhoo-bar


Unik upplevelse av korallreven

Gästerna kan också använda resortens egen yacht för delfinskådning eller ett dyk i något av Maldivernas två korallrev som är hem till bebishajar, sköldpaddor och en myriad av tropiska fiskar. För den som vill lära sig mer om livet under ytan har hotellet till och med ett eget team av marinbiologer och marina butlers som kan hjälpa till.


I priset ingår en 5 procents välgörenhetsdonation till lokala projekt för att skydda det lokala ekosystemet.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: