Hyr miljövänligt porslin till bröllopsfesten!

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

Rental Stories har teamat ihop sig med Cervera och nu kan ni hyra vackert, kvalitativt och modernt porslin till bröllopsfesten. I sortimentet hittar ni bland annat portugisiskt lergods, vinglas och munblåsta ljuslyktor och minivaser.

Rental Stories har sedan 2016 hjälpt företag och privatpersoner med fester, bröllop och event. Två av de tjänster som erbjuds är eventdesign och uthyrning. Hittills har uthyrningsdelens grundpelare utgjorts av vintageporslin och klistallglas, men nu kompletteras utbudet med lite mer moderna och stilrena tallrikar, glas och dekorföremål.

Dukning-RentalStories

Den

nya delen i sortimentet
passar perfekt för bröllopsfesten och går även utmärkt att kombinera med deras vintagesortiment.


Både bekvämt och miljövänligt

Att hyra porslin och glas till sin fest är inte bara mer bekvämt än att köpa nytt, det är också mer skonsamt för miljön. Att återbruka är något som är viktigt för Rental Stories där nästan hela verksamheten är byggd kring att skapa nya möjligheter för forna tiders porslin och föremål.

– Att få möjligheten att erbjuda vackert och kvalitativt modernt porslin känns superroligt. Det är många som just nu efterfrågar en mer stilren dukning för att låta övrig dekor ta mer visuell plats på bordet. Då är den här nya delen av vårt sortiment super! Det passar jättebra till både företagsgiget och bröllopet, och går dessutom utmärkt att kombinera med vårt vintagesortiment, säger Anna Edstöm Widén, grundare och VD på Rental Stories.


RentalStories-cervera


Att det blev just

Cervera
som samarbetspartner var ingen slump eftersom Cervera alltid har varit ett självklart val när det kommer till bröllop, både för att önska och ge bröllopspresenter.


– Genom samarbetet med Rental Stories kan vi ta ytterligare ett steg för att erbjuda våra kunder enkla, snygga och hållbara lösningar till bröllopet. Att hyra porslin till festen är både ekonomiskt och hållbart, och vi tror att mixen av vårt och Rental Stories utbud gör att många kan hitta sin bröllopsdukning här, säger Erika Dalle, marknadschef på Cervera.

För att se vilka delar av Cerveras sortiment som går att hyra via Rental Stories, klicka
här.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: