I will makeup!

Allt om Bröllops skönhetsexpert och makeup-artisten William Värnild lanserar nytt sminkmärke. Hans sminkmärke I WILL MAKEUP, som lanseras idag den 28:e mars, har tidlösa och hållbara produkter som framhäver dina bästa drag på ett naturligt sätt, för alla hudnyanser och hudtyper. Produkterna är designade för att komplettera din befintliga sminkrutin eller sminkgarderob. Eller för människor som helt enkelt tappat bort sig i makeup-djungeln.

Först ut, bland flera produktsläpp under året, är
Magic Lip Care Kit, en 100% vegansk läpp-produkt med peelande, vårdande och återfuktande egenskaper som William Värnild beskriver är fullproppad med fukt, E-vitamin, sheasmör och jojoboba.

Magic Lip Care Kit Produktbild 1_webb_ny

Ingredienser som kommer att hjälpa dina torra läppar eftersom att de verkar både återfuktande och skyddande, till skillnad från vaselinprodukter som bara verkar lindrande. Med välmående läppar sitter dessutom läppstift eller glans perfekt hela dagen. Att peela, lägga en mjukgörande inpackning och avsluta med återfuktning är räddningen för nariga och torra läppar menar William Värnild.

”Du använder läpparna hela tiden när du pratar, så människor tittar ofta på din mun. Visst är det då
trevligt att se ett par återfuktade och fräscha läppar som utstrålar välmående!”, säger William Värnild och fortsätter.

”Mitt jobb handlar om att få människor att känna sig som de tryggaste, bästa och mest självsäkra
versionen av sig själva. Jag älskar att dela med mig av min kunskap, framför allt till kvinnor med
mogen hy. Idag blir vi överösta av bilder på unga, hårt sminkade tjejer som mina vänner och kunder
överhuvudtaget inte kan relatera till. Jag vill lyfta människor i alla åldrar och med alla hudtyper.”,säger William Värnild.

WILLIAM VÄRNILD PRESSBILD 2_webb

I WILL MAKEUP säljer sina produkter på den egna sajten iwillmakeup.com. Inom ett år kommer produkter att säljas brett hos fysiska återförsäljare i Skandinavien. Produkterna är utvecklad i nära samarbete med några av Koreas bästa fabriker och tillverkare inom makeup och hudvård. Prisbilden ligger mellan vardags- och selektivkosmetik.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: