Ida Sjöstedt exklusiv för NA-KD

Designern Ida Sjöstedt återvänder med en andra kollektion, exklusiv för NA-KD. Med en fascination för skönhet och en passion för känsliga material har hon designat ett urval av klänningar i transparenta tyger som spets, tyll och chiffong.

Ida Sjöstedt återkommer med mer exklusiva mönster som du bara hittar hos NA-KD. Ida är känd för sitt oklanderliga detaljarbete och har designat en kollektion i begränsad upplaga som fokuserar på utsökta silhuetter och texturer.

– Min inspiration börjar oftast med vackra material. Jag älskar transparenta tyger som spets, tyll och chiffong eftersom möjligheterna är oändliga. Jag valde att bara jobba med vitt och svart. Med en så liten kapselkollektion kände jag att det skulle fungera bäst med fokus på silhuetter, material och detaljarbete berättar Ida.

210217_IDA_SJÖSTEDT_look_2_0777webb

210217_IDA_SJÖSTEDT_look_2_1223_webb

210217_IDA_SJÖSTEDT_look_1_0107_webb

210217_IDA_SJÖSTEDT_look_3_4018_webb

Den svenska modedesignern Ida Sjöstedt har klätt både kändisar, influencers och kungligheter. Mest känd för sina romantiska klänningar som passar fint för bröllop och fest.

Se mer av kollektionen på
NA-KD

Du finner inspriration till brudklänningar här på vår sajt. BRUDKLÄNINGAR

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: