Ida Warg introducerar hudvård!

Vi välkomnar 12 nya fantastiska produkter i tre olika serier som gör underverk för din hud. Alla serier är speciellt framtagna för olika behov och för att du ska kunna bygga ihop din kompletta hudvårdsrutin. Produkterna är framtagna tillsammans med några av Sveriges främsta formulerare och innehåller välbeprövade ingredienser med bevisad effekt.

SOOTHING RICH

En mild och rik serie med mycket oljor. Passar extra bra för en torr och känslig hud.

ULTRA-HYDRATION

En balanserande serie med fokus på fukt för alla hudtyper.

RADIANT GLOW

En aktiv serie med fokus på glow. Innehåller aktiva ingredienser såsom syror och C-vitamin.

Ett urval av podukterna som lanseras:

INFUSED CLEANSING OIL

En rengöringsolja som är det perfekta förstasteget i en tvåstegsrengöring. Löser upp makeupoch orenheter. Innehåller fuktgivaren Squalaneoch Avokadoolja som gör huden len och återfuktad.Berikad med antioxidanten Vitamin E somhjälper till att skydda hudbarriären. Jojobaoljabalanserar talgproduktionen och passar därförallt från torr till fet hud. 229 kr.

GENTLE AVOCADO OIL

En näringsgivande ansiktsolja gjord på naturligaråvaror. Håller huden mjuk och återfuktadmed hjälp av Avokadoolja och Jojobaolja.Berikad med skyddnande och reparerandeIngefärsrot-extrakt. 99% ekologisk. 349 kr.

NIACINAMIDE GLOW ESSENCE

En lystergivande essence som fungerar somett pre-serum. Innehåller det naturliga retinolliknandeBakuchiol och en hög halt Niacinamidsom verkar för att minska synligheten av porer,dämpa rodnad och ge huden en jämnare textur.Berikad med Squalane för extra återfuktning. 279 kr.

ida_

Produkterna lanseras exklusivt hos Åhléns och på
www.idawargbeauty.se den 25 augusti 2022.

IDA WARG Beauty står för moderna skönhetsprodukter, en hälsosam livsstil och välbefinnande. Alla produkter är 100% veganska och cruelty-free. Varumärket innehåller brun-utan-sol, hårvård, kroppsvård, hudvård samt dofter.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: