Kärleksfest i februari

Malin Svantesdotter Johansson

Det råder bröllopsfeber på Nääs Fabriker som förvandlats till en mötesplats med allt inför bröllopet – och lite till. Höjdpunkten av festligheterna sker lördagen den 9 februari!

Bröllopssatsningen hos Nääs Fabriker innefattar bland annat utställningen Bröllopsfabriken – producerad av Isabelle Östman på Brique som är en av butiksaktörerna på området. Utställningen är en kreativ expo som med finess visar upp allt från blomsterdesign och klänningar till inspirerande kreationer för det dukade bordet.


Utställningen blir ett nytt sätt att inspireras och ta till sig av allt det vackra som hör bröllopet till. Vårt orangeri här på Nääs Fabriker kommer verkligen att andas bröllop och förhoppningsvis få både kärlek och inspiration att frodas, säger Isabelle Östman på Brique.

På programmet står även en fullspäckad lördag som bjuder på både tårtor och bröllopsdesserter från Årets Konditor Disa Molin, smyckestips från designern Lars Wallin, live-musik, visning och mycket annat.

Och för er som får så mycket inspiration att ni inte kan vänta längre så kan ni vigas på plats. Arrangemang av drop-in-vigsel med närvarande vigselförrättare sker på Alla hjärtans dag.

Ett urval från programmet

  • Utställningen Bröllopsfabriken är öppet för allmänheten fram till den 17 februari. Bakom expon står Brique tillsammans med Art & Flora.
  • Lördagen den 9 februari gästas Nääs Fabriker av Lars Wallin som presenterar det senaste på smyckesfronten. På plats finns då även Årets Konditor Disa Molin som bjuder på både smakprov och tips kring bröllopstårtor.
  • Fredagen den 14 februari, på Alla hjärtans dag, anordnas drop-in-vigsel med vigselförrättare på plats mellan kl. 12-16. Ingen föranmälan krävs.

Läs mer om
bröllopsfestligheterna!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: