Kärleksgåvor till Alla Hjärtans Dag

Malin Svantesdotter Johansson

Idétorka inför vad du ska köpa till din partner? Här listar vi tips för henne, honom och flera gåvor som passar er båda!

Enligt en undersökning gjord av Svensk Handel planerar fyra av tio svenskar att uppmärksamma Alla hjärtans dag i år. Det vanligaste sättet att fira dagen är att laga en extra fin middag, gå på restaurang eller att köpa en present till sin partner. Här får ni några tips på vägen om du ännu inte hittat vad du ska överraska med.

1. Säg det med blommor

Det finns väl ingen som inte uppskattar en bukett med röda rosor? Överraska med ett blombud eller gå och köp för att själv överlämna blommorna som mer än något annat symboliserar kärlek.

Bukett-alla-hjartans-dag kopia

Här exempel på
Kärleksboxen från Euroflorist, 1 165 kronor eller en
bukett plus choklad i ett från 396 kronor.

2. Choklad med en twist

Årets Lakrids by Bülow från serien LOVE är en perfekt present för den som gillar sötsaker med en twist. Smaken Strawberry & Cream består av röda lakritskulor, med en kärna av söt lakrits doppad i vit choklad och toppad med jordgubb och krämig grädde.

Lakrids-by-Bulow-Love

Lakritskulorna kommer i en elegant plastburk med fin etikett och kommer i två storlekar, pris från 85 kronor hos bland annat
Bluebox.

3. När endast det bästa är gott nog

För många är ett diamantsmycke den ultimata gåvan! Det nystartade svensk-schweiziska smyckesföretaget Montluc har sean starten främst sålt sina diamantsmycken av allra högsta kvalitet direkt över nätet. Men nu kan ni botanisera i deras pop-up-butik i ljusgården på NK i Stockholm fram till den 23 februari.

Montluc-diamonds


Trots att Montluc använder stenar av den högsta klassificeringsgraden utifrån diamanternas ”4 C” – Carat, Color, Clarity, Cut kan de sälja dem till lägre priser än konkurrenterna eftersom mellanhänderna är bortplockade.

4. Substitut för äkta bling

Om ett diamantsmycke är för dyrt för din plånbok just nu – köp den glittrande highlightern diamond fire från Too Faced som innehåller krossat diamantpulver och pärlor som verkar ljusreflekterande för att skapa en regnbågseffekt.

too-faced-diamond-fire-highlighter-470sek

Highlightern passar alla hudtoner och kan appliceras var som helst för en touch av lyster, 425 kr hos
Sephora.5. Hållbar kvalitetsrakhyvel

Idag lanserades Bulldog Original Bamboo Razor – en kvalitetsrakhyvel från experterna inom hudvård. Fem härdade stålblad, smörjremsa med aloe vera, precisionstrimmer för svåråtkomliga ställen och en svängbar design ger en nära, jämn och skonsam rakning. Det naturliga bambuhandtaget och en förpackning gjord av återvunnet material hjälper till att minska rakhyvelns miljöpåverkan.


Bulldog_Original_Bamboo_Razor

Rakhyveln hos bland annat Åhléns, NK, Kicks Flagships, Apotek Hjärtat, Apoteket AB, kronansapotek.se samt ledande webbutiker, pris cirka 199 kronor.


6.

Make a love statement!

Köp en accessoar från Langaeble och skriv ett budskap på statement-lappen. Eller sätt i något som symboliserar din partner i smycket.

Langaeble-orhange

Prisexempel för örhängena
I Am Stuck, 1 050 kronor.

7. Delad mysfaktor

Köp ett SOXS duopack och mys tillsammans tills våren är kommen på riktigt! De passar lika bra inomhus som att piffa till outfiten utomhus – samtidigt som ni håller fötterna varma och sköna.


Soxs-duo

Dam- och herrvarianten i detta
duopaket kommer i grått med etikettfärgerna Bubble Gum för dam och Jet Black för herr, pris 539 kronor.


AllinMam-soxs

Det går även att köpa till anti-slip-medel som du applicerar efter önskemål. Bild från
www.allinmam.com

8. Träffsäkra doftgåvor

Sniph låter er testa nya dofter – varje månad! En perfekt gåva! Köp ett presentkort och låt din partner välja vilket doft-tema som passar bäst.


Sniph

Välj om du vill ge bort 3, 6 eller 12 månader av en härlig
Sniph-prenumeration, pris från 459 kr.

9. Grooming i rampljuset

Nyligen lanserades skönhetsmärket SEB MAN i Sverige, varumärket för manlig hud- och skäggvård som celebrerar män i all deras rika mångfald.

SEB-Man

Produkterna varierar för hårvård, styling och grooming. Se hela sortimentet hos
Lyko.

10. Omtanke för flera

I stället för att skämma bort varandra med prylar, ägna främst tid tillsammans och lägg presentpengarna i gåvoshopen hos Stockholms Stadsmission – och låt värmen och omtanken räcka till flera. 100 kronor räcker exempelvis till fyra par nya underkläder för någon som lever i akut hemlöshet.


alla-hjartans-dag-underklader

Köp en gåva med extra omtanke hos
Stockholms Stadsmission.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: