Spana in kändisbröllop 2022 för inspiration

Kändisbröllop 2022

Inget överträffar kändisarnas frierier, förlovningar och oh lala-bröllop! Funderar du på vem du ska följa i år? Här är några kändisbröllop 2022 att hålla koll på!

Text: Mathilde Bolette Vollebæk Jensen Foto: Getty Andre bilder: Instagram

Det ser ut som om 2022 blir kärlekens år för många! Med många uppskjutna bröllop, och ett stort antal frierier därtill, händer det mycket på bröllopsfronten nu.

De internationella bröllopen skapar ofta rubriker redan i förväg. Detta för att man förväntar sig stora stjärnor på gästlistan och massor av bröllopsinspiration.

Paris Hilton är ett exempel. Där har det till och med gjorts en serie om bröllopsförberedelserna. Blir det en storslagen fest, eller väljer hon att ett hemligt bröllop? Läs om Paris Hiltons förlovning här.

Kourtney Kardashian och Travis Barker

Se detta inlägg på Instagram

Detta är förmodligen årets förlovning! Efter att ha deltagit i systrarnas bröllop är det äntligen Kourtney Kardashians tur att gifta sig. Den berömda trummisen Travis Barker gick ner på knä i ett hjärta av röda rosor på ett strandhotell i Montecito, Kalifornien!

Kourtneys diamantring var inte ett val av en slump. Travis samarbetade med guldsmeden Lorraine Schwartz i många månader för att skapa den perfekta ringen till sin blivande fru. Schwartz är en juvelerare som hela Kardashian-familjen har använt i många år. Det var alltså ingen slump att Travis valde just denna guldsmed.

Bröllopsdatumet är inte spikat än, men vi räknar med att det blir en uppsjö av kändisar på detta bröllop under 2022!

Kändisbröllop 2022 – Britney Spears och Sam Ashgari

Se detta inlägg på Instagram

I mitten av september meddelade artisten Britney Spears på sin Instagram att hon var förlovad med den personliga tränaren och modellen Sam Ashgari. De träffade varandra under inspelningen av en musikvideo och har varit tillsammans i fem år. Vi är glada över att äntligen se Britney fri och lycklig – och inte minst förlovad!

Negin Mirsalehi & Maurits Stibbe

Se detta inlägg på Instagram

Negin Mirsalehi är en stor holländsk modeinfluencer, modell och Youtuber. Förra sommaren la hon upp en video som inte gjorde någon hemlighet av att hon ville förlova sig. Hon gick ner på knä och friade till entreprenören Maurits Stibbe. En månad senare gick han också ner på knä – samma dag som de hade varit tillsammans i 15 år! Romantiskt <3

Nu ser vi fram emot även detta kändisbröllop 2022!

Kändisbröllop 2022 – Megan Fox och Machine Gun Kelly

Måndagen den 10 januari avslöjade Megan Fox på sin Instagram att hon hade förlovat sig med sin pojkvän och musikern Machine Gun Kelly. Kanske blir det dubbelbröllop med vännerna Kourtney Kardashian och Travis Barker? Åh, det hade varit tidernas bröllop!

Tiffany Trump och Michael Boulos

Se det här inlägget på Instagram

Tiffany Trump är dotter till den tidigare presidenten. Hon meddelade den 19 januari 2021 att hon är förlovad med Michael Boulos. Hennes fästman är inte lika känd som hon själv och hennes familj, men kärlek är ändå kärlek!

Michael och Tiffany förlovade sig ute i Vita Husets rosenträdgård. Förlovningsringen kostade en svindlande summa – hela 1,2 miljoner dollar! Inte konstigt att hon tackade ja ;). Vi hoppas få fler detaljer om detta kändisbröllop 2022!

Letar du också efter ring? Allt du behöver tänka på i valet av vigselring!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: