Klassiska och trendiga bröllopsaccessoarer

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

Inspireras av smycken och håraccessoarer inför kommande speciella tillfällen. Zanzlözas Wedding Collection har tipsen för bruden, brudtärnan och gästen.

Zanzlözas Wedding Collection består av en blandning av klassiska och trendinriktade smycken och håraccessoarer som passar perfekt för alla bröllop, högtider och fester.

Smyckena i kollektionen är tillverkade i mässing med 14K guld eller rhodiumplätering för längre hållbarhet. Stenarna är även gjorda i fasettslipat glas vilket ger extra lyster och elegans.


Diadem-rosa

Det
rosa diademet har detaljer med satin och fjädrar och är som hämtat från ett kungligt bröllop, 199 kr.Pärlor, pärlor, pärlor

Smycken med strass, färgade stenar och pärlor uppdaterar snabbt din look med ett klassiskt och elegant uttryck. Just pärlor är alltid en förhöjande klassisk accessoar. En accessoar du även kan använda till i princip allt.

Orhangen-parlor

Söta
örhängen med glasstensklädda rosetter och vita glaspärlor. Stift i äkta silver, 199 kr.

Hardekoration


Hårdekoration med vita och transparenta pärlor. Bär den i en vacker hårknut! 149 kr.

Glassten-parla-orhange


Örhänge med stor glassten och en hängande pärla. Stift i äkta silver, 199 kr.

Mixa och matcha bland örhängen, armband och ringar.Upptäck resterande delar i kollektionen!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: