Kort bröllopsklänning för bröllop

brud med kort brudekjole med lange ermer med sløyfebånd
INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Allt fler väljer kort bröllopsklänning till bröllop – och varför inte? Du kan få både romantiska versioner, klassiska och de som är perfekta för de sena natten.

Text: Redaksjonen Foto: Etsy

Vi tycker att kort bröllopsklänning till bröllop är fina. Antingen om du vill använda den under själva bröllopet, på festen efteråt, eller kanske till brudvalsen? Det finns många olika uttryck på de korta bröllopsklänningarna. För att skapa ”känslan” av en lång klänning har flera av dem långa tåg också. Eller så kan du bära en lång slöja.

Just nu är det väldigt populärt att bära korta bröllopsklänningar för ett eventuellt klänningsbyte senare på bröllopsdagen. Och dessa klänningar har ofta paljetter och fjädrar, eller andra karaktäristiska detaljer. Det finns många varianter, och vi har valt ut våra favoriter bland de romantiska, mer detaljerade och klassiska korta bröllopsklänningarna!

Kort bröllopsklänning

Romantiskt

Romantiska bröllopsklänningar kännetecknas ofta av söta spetsar , broderier eller har detaljer som rosetter. Det är särskilt ett märke som vi är riktigt tokiga i nuförtiden och det är brudklänningsmärket Eva Lendel . Men om det var vi som skulle bli brudar för inte så länge sedan, så hade vi också sagt ”ja tack” till de härliga klänningarna från By Malina och Rotate. Perfekta klänningar för både ”dagen före dagen”, bröllopsdagen och som andra klänning .

Låt dig inspireras av svenska Kajsa Schuterman hur man stylar en kortare brudklänning med lång slöja. Wow!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Detaljerad

Letar du efter en mer karaktäristisk klänning med massor av detaljer så har vi såklart plockat fram det också. Vi älskar att leta efter snygga klänningar på Etsy, plus att vi har inkluderat två favoriter från Self-Portrait. Lägg märke till pärl- och glitterdetaljerna och puffärmarna på dessa klänningar.

Hur vacker är modellen Nadine Leopold (som gifte sig nyligen) i den här korta brudklänningen? Vi noterar outfiten!

11 mest lästa saker om bröllopsklänningar
Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: