Kyssvänliga läppar på bröllopsdagen

AV: Malin Svantesdotter Johansson

Låt bröllopsdagen och den första kyssen som äkta makar bli extra minnesvärd – med mjuka, kyssvänliga läppar!

Är det något som är i fokus utan att du kanske tänker på det under bröllopsdagen – ja ,då är det läpparna. För bästa möjliga resultat innan det är dags för läppstiftet, välj en effektiv och vårdande läppskrubb. För bästa effekt kan den användas före läggdags.

Här listar vi tre favoriter:

lip-sugar-scrub-visuel

1. Dior Addict Lip Sugar Scrub

Diors exfolierande och vårdande skrubb ger både mjuka läppar och lämnar kvar en härlig, ljusrosa nyans sam en läppbalsameffekt. En favorit eftersom man slipper burken! Formad som ett vanligt stift blir den enklare att använda. Texturen älskas av användarna och vi tror även att läpparna själva gärna skriker – köp! Pris 360 kr.

Milani-scrub


2. Keep It Sweet Sugar Lip Scrub

Från Milani kommer en skrubb som ger dina läppar ett vackert och välmående uttryck. När sockerkornen gjort sitt är läpparna redo för såväl läppstift som den viktiga kyssen! Använd 2-3 gånger i veckan och komplettera med ”Keep It Smooth” för att fortsätta kyssas med bröllopsdagskänsla. Pris 179 kr.

BaumedeRose

3. Baume de Rose Le Gommage Lèvres Lip Scrub

Här har ni ikoniska Baume de Roses kusin, som skrubb! Skonsam och vårdande som genast ger läpparna en vacker mjukhet – med härliga sockerkristaller och krämig textur. Pris 319 kr.

Så nu kan ni oavsett kärleksgnabb alltid –
Kiss and make up!Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: