Låt gästerna plåta med engångskameror

Foto: Lena Larsson Text: Redaktionen

Komplettera bröllopsfotografens professionella bröllopsbilder med roliga, festliga och humoristiska bilder från bröllopsmiddagen. Placera ut engångskameror på borden och låt gästerna dokumentera festen.

Vill ni ha roliga bilder från er dag? Be era gäster dokumentera det där ni inte hinner uppleva på er bröllopsfest. När ni har framkallat bilderna får ni en känsla av hur det var att vara gäst på ert eget bröllop. Placera ut kamerorna på borden under middagen och be toastmastern uppmana gästerna att knäppa massvis av roliga bilder.

Ett annat alternativ är att på ett bord lägga en hög med tomma cd-skivor. Se till att fodralen är frankerade och adresserade till er, och komplettera med en liten skylt bredvid. Där uppmanar ni gästerna att bränna alla bilder de tagit med sin egen kamera och sedan posta dem till er. Det är garanterat mer effektivt än att behöva tjata.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: