Laila Bagge och Korosh lanserar hudvårdsserien Kolai

Laila Bagge och Korosh Kananian släpper hudvårdsserien Kolai

Laila Bagge släpper skönhetsprodukter tillsammans med sin sambo Korosh Kananian. De blir nu även affärspartners. Produkterna går under namnet Kolai, vilket är en sammansättning av parets namn.

Text: Jacqueline Rova Foto: Peter Knutsson / Privat
Laila Bagge och Korosh Kananian släpper skönhetsserien Kolai

Kolai – vegansk hår- och hudvårdsserie

Allt startade i soffan med att Laila beklagade sig för Korosh över att hennes hår börjat bli tunnare. Det var en effekt av slitage vid styling då hon syns mycket i olika offentliga sammanhang.

Laila hade själv svårt att hitta bra veganska hår- och hudvårdsprodukter ute på marknaden. Det sådde ett frö till vad som idag är parets skönhetsmärke, Kolai.

För Korosh och Laila var det viktigt att skapa veganska skönhetsprodukter med bra innehåll. Det skulle vara i lyxiga förpackningar och för en bra peng med fokus på miljön.

– Det ska vara en glammig look med kick-ass innehåll för en bra peng, säger Laila när hon sammanfattar vad Kolai är.

Kolai gör dom till både livspartners och affärspartners

Produkterna innehåller bland annat A- vitamin som reducerar rynkor och fina linjer. Även arganolja och buritsioolja – en olja som kallas för livets träd.

Korosh, som tidigare arbetade med försäkringar och Laila, som är entreprenör och affärskvinna visade sig vara en ”perfect match”. Både privat och som arbetspartners.

– Det är klart att man har sina duster vare sig man är ett par och arbetar tillsammans eller enbart är kollegor. Men vi har en enorm respekt för varandra och arbetar aktivt på att hålla isär arbetet med det privata. Och det fungerar bra, säger Laila till Allt om Bröllop när vi lyckats fånga henne.

Kolai nominerat för bästa hårspray

– Att  se vår idé växa fram från en tanke på soffan till en fysisk produkt man kan använda är otroligt mäktigt. Också att vi skapat det tillsammans och att det är något vi båda arbetat väldigt hårt för.

Korosh som inte tidigare varit offentlig, som Laila, kliver nu även ut i rampljuset som entreprenör och offentlig person. Det har varit lite skrämmande då det inte är något han varit van vid.

Produkterna är framtagna utifrån vad de själva behöver och vill använda. Därför har det varit extra nervöst över hur mottagandet skulle bli. Men succén är ett faktum och företaget växer spikrakt uppåt. Produkterna går att köpa i över 500 butiker och har Kolai har dessutom blivit nominerat för bästa hårspray.

Kolai produktserie

Produkterna från Kolai innehåller bland annat A- vitamin som reducerar rynkor och fina linjer, samt arganolja och buritsioolja – en olja som kallas för livets träd.

Laila Bagge och Korosh Kananian kysser varandra

Bröllop skulle kunna ske i Las Vegas

Entreprenörsparet har valt att inte gifta sig nu, i rädslan av att då ta varandra för givet. Det är de båda extremt rädda för att börja göra och att det då kan leda till att förhållandet tar slut.

– Man ska dock aldrig säga aldrig, säger Laila och avslöjar att OM det skulle ske ett bröllop mellan paret så skulle det med största sannolikhet bli ett bröllop i Las Vegas. Laila har tidigare varit gift och inte vill göra om det på samma sätt igen.

Paret har dock var sitt förlovningsarmband och den 28 november har de varje år sin egen ceremoni. Då tillsätter de en liten boll av diamanter till armbanden.

– I år blir det vår sjätte diamantboll, säger Laila.

Små kärlekshälsningar varje dag

För att få in romantik i vardagen har paret sedan första gången dom träffade varandra skickat ett kärleksfullt god morgon.sms till varandra. En kärleksförklaring för att börja morgonen på bästa sätt.

Att göra små handlingar där det visar att man tänkt på varandra är även paret väldigt bra på att göra. Som att Korosh brukar tanka Lailas bil så att hon slipper, då det är något hon själv avskyr att göra.

Såklart blir det även större överraskningar till varandra, men det viktiga är att komma ihåg att inte glömma bort att ge varandra uppskattning. Även för det lilla i vardagen och att säga med ord hur mycket man älskar varandra. Särskilt när den andra minst anar det.

Om det blir ett bröllop hoppas vi få vara med, eller i alla falla få se bilderna.♥

Laila och Korosh på strand

Lailas och Koroshs armband är från Vincent Kreidi som får en ny diamantboll varje år för att fira deras förhållande.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: