26 långärmade bröllopsklänningar i olika stilar

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Har du alltid vetat att du vill ha en långärmad bröllopsklänning, men inte varit säker på vad som finns där ute? Det finns otaliga varianter att välja mellan, oavsett om du drömmer om en långärmad brudklänning som är klassisk, traditionell eller mer modern.

Text: Next Content Studio Foto: Lanvin

Det är absolut inte sant att bara för att man vill ha en långärmad bröllopsklänning så måste den vara heltäckande och tråkig. Tvärtom! Det finns otroligt många fina klänningar där ute med det lilla extra, oavsett om du vill ha en tidlös och klassisk klänning, eller en mer otraditionell och modern variant.

Långärmade bröllopsklänningar: 26 favoriter

Bröllopsklänningar med långa ärmar kan ofta ha vackra detaljer som öppen rygg, söta pärldetaljer och en vacker minimalistisk look. Vi har helt fallit för den här bruden som strålar i en ursnygg klänning från By Malina!

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

Dessa är våra favoriter!Annons

Brudklänning Ida Sjöstedt.

Spetsprydd brudklänning från Ida Sjöstedt

Bubbleroom
Köp här

Långärmad bröllopsklänning i olika stilar

Bröllopsklänningar med långa ärmar finns i både mini-, midi- och maxilängd och passar därför utmärkt till olika sorters bröllop. Om du ska ha flera klänningar till ett bröllop går det att variera och ha en långärmad bröllopsklänning och en med kort ärm.Annons

Brudekjole fra By Malina

Midiklänning med tyll

By Malina
Köp här

Vi har också helt fallit för ett märke som heter Lanvin. Med en slags sjal fäst på klänningen får du känslan av att klänningen är långärmad, och snittet och detaljerna är perfektion. Klänningen har synts både på influencern Lovisa Barkman som bar den på sin förlovningsfest och den svenska fotografen Michaela Wissén som bar klänningen dagen innan den stora dagen.

Instagram

By loading the post, you agree to Instagram's privacy policy.
Learn more

Load post

11 mest lästa saker om bröllopsklänningar
Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: