Brudklänningar för varje smak och figur

Av LILLY Stockholm

Alla ser vi olika ut och har olika smak och behov. Kort, lång, kurvig eller gravid? Här kommer tips på brudklänningar för just dig.

LILLY’s Collection 2020


Lilly_1350


Lilly_2_350


Betagande bröllopsklänning med svävande överdel

Det här är en bröllopsklänning för den äventyrlige. Den delikata spetsen med tredimensionella bladmönster ser ut att sväva på ett lager av hudfärgad tyll – och hjälper till att framhäva klänningens lätthet. De dolda fickorna är en fin detalj.

Passions by LILLY

Passions_1

Passions_2
Passions_1

Bröllopsklänning med ultra djup halsringning och grandios kjol.
Blush färgad one-shoulder bröllopsklänning i mjuk tyll och broderad spets

Passions by LILLY

”Förtrollade trädgårdar från förflutna tider. Vildvuxna blommor viskar ömma kärleksdikter och tusentals löften.”Överdådiga pioner växer samman till stora blommotiv. De silkesskimrande, gräddvita blommorna skapar en kontrast mot klänningarnas mjukrosa nyanser i en hyllning till den antika stilen.


book_730

Maternity by LILLY


gravid


gravid_2

Gravida till ditt bröllop? Vi har designat en kollektion av vackra mamma klänningar speciellt för dig som är blivande brud och gravid. Klänningarna är romantiska brudklänningar, skapt specifikt för bruden i glada omständigheter..


Gravid_3


Gravid_4


book_730

Curvy by LILLY – Nya succén från LILLY


curvy


curvu_2

Skira, bekväma bröllopsklänningar inspirerade av feminina silhuetter med vågade detaljer.

Alla LILLY’S Curvy brudklänningar är tillgängliga upp till storlek 52/54. Och om din drömklänning inte finns rätt storlek i butiken när du kommer, kan du få den speciellt uppsydd upp till storlek 52/54 – utan extra kostnad och på bara 16 veckor *


book_730


Inget bröllop utan slöja


slöjor


Slöja_1

Bruden tillför excellens och förför med lätt tyll med eller utan spets. I lång eller kort modell så lämnas inget tvivel: Här kommer bruden!


book_730

Hos LILLY kan du boka din egen tid med proffsen.

expert

Så får du personlig experthjälp till din stora dag.

Tänk dig att kunna boka tid med riktiga bröllopsproffs – och i lugn och ro få prova dig igenom Stockholms största utbud av bröllopsklänningar och accessoarer. I LILLYs butik i centrala Stockholm kan du göra just det. Ett bröllop är ett stort projekt, och alternativen är nästan oändliga. De flesta har ju dessutom, av förklarliga skäl, ganska begränsad erfarenhet av att gifta sig. För att underlätta för alla blivande brudar har LILLY gjort det möjligt att boka rådgivning i sin butik på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm

BOKA TID HOS EN BRÖLLOPSEXPERT HÄR!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: