Månadens Erbjudande Mars

BERNADOTTE – en modern och praktisk termos som baseras på en design från 1938 från Georg Jensen


4c978967-96de-475f-9aa3-4b820d7e2f9e

Bernadotte Termoskanna från Georg Jensen

BERNADOTTE – en modern och praktisk termos som baseras på en design från 1938

BERNADOTTE formgavs ursprungligen som en kanna och i den moderna termosen bevaras originalformen i en unik kombination där gammalt möter nytt.

Prins Sigvard Bernadotte, son till Sveriges kung Gustav VI Adolf formgav ett antal silverprodukter i sitt liv. Hans skandinaviska ursprung märks tydligt i alla hans modeller.

Den första BERNADOTTE-kannan är från 1938. Vid den tiden var funktion väldigt viktig i designvärlden. Han hade ett sinne för estetik och hittade ständigt på nya sätt att kombinera skönhet med användbar design. Termosen var hans sista design.

Termokannan rymmer 1 liter och håller drycker varma i minst 6 timmar


782c918a-e3f9-4bf2-8c0e-b7930a794e9f

Termoskannan är gjord i rostfritt stål med ett krompläterat skruvlock och handtag. Invändigt har den också ett skikt av okrossbart rostfritt stål. Den inre delen har en beläggning som förhindrar smaken av kaffe och te att fastna i termoskannan. Termokannan rymmer 1 liter och håller drycker varma i minst 6 timmar. Termoskannan finns i två olika

Ord. Pris: 1939kr

NU ENDAST: 1349kr


LÄS MER OM ERBJUDANDET HÄR

Detta erbjudande presenteras i samabete med:


ROYAL_logo


georg-jensen_logo_MV

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: