Magiska stenar: New age, flummerier, trend eller bara nyfikenhet?

Av: Jaqueline Rova & Ohlamoon.se

Magiska stenar och kristaller kan kännas flummigt för vissa. För andra är de en helt naturlig del av vardagen. Läs mer om vad de kan bidra med i äktenskapet!

Stenar och kristaller har används för helande syften i årtusenden och tillsammans med tjejerna på
Oh la moon.se listar vi några som kan vara användbara i äktenskapet.

Rosenkvarts –
kärlekens sten

Rosekvarts jobbar ständigt med att öka kärleken i ditt liv. Det kan handla om kärlek till en partner, till din familj eller till dig själv. Ett måste för alla – för vem vill inte ha mer kärlek i livet?


Rosenkvarts


Fun Fact: Kate Hudsons favoritkristall som hon alltid har på sitt nattduksbord, Katy Perry påstår att den hjälper henne attrahera män och Miranda Kerr har alltid en i sin BH och i sina ansiktskrämer.


Dalmatin – balanserade egenskaper

Dalmatinern hjälper dig att se och skapa en balans mellan dina bra och mindre bra egenskaper. På så sätt är det en väldigt bra sten för din egen personliga utveckling och ett bra stöd i relationer.

Rodonit – yin och yang

Rodoniten balanserar din kvinnliga och manliga energi, din yin och yang, vilket hjälper dig att få balans i kroppen, livet och din relation.

Zebra Jasper – livsbalans

Zebra Jasper påminner oss om att livet inte alltid är svart och vitt. Den hjälper oss med balans i våra liv. Om du till exempel har spenderat mycket tid på jobbet kanske det är dags att ägna lite extra tid med familjen.

Zebra-Jasper

Det spelar ingen roll om vi behöver mer balans i en relation eller inom oss själva, Zebra Jasper hjälper till att balansera.

Orange Kalcit – kreativ och sexuell energi

Denna energisten riktar speciellt in sig på ditt kreativa och sexuella center. Det spelar ingen roll om du vill ha mer rock’n’roll i sovrummet eller i ditt vardagsliv. Den Orangea Kalciten ger dig allt och lite till.

Orange-kalcit

Orange Kalcit kan även öka ditt självförtroende och hjälpa dig som är blyg.Regnbågsametist – perfekt för bröllopsresan

Ametisten står för
”Peace and harmony” och kristallen är perfekt att ha med på bröllopsresan för att hjälpa dig och din partner att slappna av och bara njuta. Regnbågsametisten sprider lugn och en avslappnad energi omkring sig. En sten för mer harmoni.

Hur använder man dessa stenar och kristaller?

Antingen placerar ni ut dessa kristaller och stenar i sovrummet så att energierna kan sprida sig runt i rummet. Annars kan man hålla i dem eller placera stenarna runt om dig vid meditation. Alternativt kan du bära med dem i din väska eller i fickan.

Kom ihåg!Tänk på att rena dem emellanåt. Håll dem under rinnande vatten eller låt dem ligga framme i månljuset.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: