Maja Nilsson Lindelöf X Gina Tricot

Designsamarbeten är populära kollektioner – och nu gör Gina Tricot ett extrasläpp av influencern Maja Nilsson Lindelöfs härliga plagg!

Kollektionen består av
fem klänningar och ett matchande set med kjol och topp. Kulörerna är rosa, gul och vackert blommigt. Några av klänningarna är dessutom lite extra glammiga, där en av dem prydde Maja själv under årets Elle-gala.

Maja-x-Gina-Tricot-pink


Victoria dress – i härligt rosa, mesh och hög krage.

Maja-n-l-x-Gina-tricot


Tovelina dress – i offwhite, hållbar bomull och med iögonfallande puffärm.

Ginatricot-x-Maja


Matchande set – Sonja top och Barbro skirt.

– Att få chansen att skapa kläder har alltid varit en stor dröm för mig. Och eftersom jag alltid har shoppat på Gina Tricot, så var det ett självklart val att delta i ett designsamarbete med dem.

Maja-gina-tricot-paljetter


Malin dress – med skimrande paljetter!

– Jag är riktigt nöjd över resultatet och känner verkligen att kollektionens olika plagg speglar min personliga stil. Jag kan inte vänta med att se andra kvinnor bära min design!

Maja-x-Gina-tricot

Ginatricot_Maja

Den härliga maxiklänningen med stjärnor, som Maja själv bar under Elle-galan, inkommer under vecka 16.

– Detta är något jag är otroligt stolt över och det är en ära att kunna dela detta med mina följare, säger Maja Nilsson Lindelöf.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: