Makeup till midsommar!

Av: Mathilda Hedin Ekwall

Sju vackra flickor i en ring, sju vackra flickor i en ring, vackraste flickor häromkring ibland de flickor alla…

Det börjar vankas midsommar och det svenska vädret har (surprise surprise) visat sitt rätta jag igen. Men vad gör det när vi får dansa runt midsomammarstången med nära och kära och klä upp oss lite extra!

Satsa på en ren och somrig sminkning med en rosa ton på läpparna, skimmriga ögon, klassiskt fina fransar och en sprakande rouge. Och viktigaste av allt, en stor härlig blomsterkrans som utsmyckning på huvudet.

Läppbalsam Sheer Pink från eos – framhäver läpparnas egen färg och lämnar ett sofistikerat skimmer i en lätt rosa ton, 79kr.Leave-in spray Vanilla Blossom från Rapunzel of Sweden – Ger ditt hår en fräsch doft av vanilj samtidigt som den verkar utredande och gör ditt hår återfuktat, mjukt och glansigt, 129kr.Rouge Météorites happy glow från Guerlain – En highlighter och rouge som ger strålande hy, 540kr.

Ögonskuggpalett I-Divine peach perfect från Sleek – En palett med både matta och skimriga skuggor med färgerna Röd, Rosa, Gul, Guld, Creme, Peach, Brun, Orange, Glitter, Beige, Brons, Sand. 135kr.
Lösfransar Gabbi från Sweed Lashes – H
andknutna fransar av högsta kvalitet som kan återanvändas upp till 10 gånger, 129kr.Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: