En vacker skärgårdsvigsel

Annons
AoB_Instagram_Artikkel_og_Kategori

Foto Mika Wilhelmina Ågren

Regnet hann avta i sista sekund innan det var dags för Malin och Tobias att säga ja till varandra i en utomhusvigsel på Marstrand. Brudgummens pappa stod som präst och ett femtiotal turister blev extra åskådare under dagens pekande moment.

MalinTobias-38_webb

”Jag hade en bild i huvudet på hur jag ville att klänningen skulle se ut och även hela Pinterest fullt med bilder på mina drömklänningar. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta den klänningen som jag letade efter, tills att jag klev in i allra första brudbutiken och den bara hängde där mitt framför ögonen”.

MalinTobias-53_webb

”Vi tog mycket hjälp av nära och kära, det var otroligt värdefullt att ha bollplank som vi alltid kunde stämma av med. Brudtärnor, bestmen och familjer var även ovärderliga på själva dagen med att få allt på plats”.

MalinTobias-20_webb

”Jag var ute efter ett stilrent och tidslöst uttryck som trots att vara klassiskt blev ungdomligt och modernt i snittet”.

MalinTobias-73_webb

”I håret hade jag en mindre tiara, den passade så fint ihop med min lite enklare men långa slöja. Jag hade även några färska små blommor i håruppsättningen”.

MalinTobias-131_webb

”En stor utmaning för oss var att känna sig trygg i att det vi gjorde skulle bli rätt, vi var först ut att gifta oss bland våra vänner och har inte varit delaktiga i någon process där ett bröllop planeras tidigare”

MalinTobias-164_webb

”Genomgående så krävdes viss hantering av hysteriska föräldrar som riggade vigselplats tillsammans med personal under oklara väderförhållanden. Det var enligt föräldrarnas uppfattning för riskabelt att köra vigseln under bar himmel, så de ville ställa upp stolar i ett partytält som var back-upplanen. Det var väldigt mycket regn under förmiddagen, men det sprack upp och vi var fast beslutna vid att ta chansen och gifta oss under bar himmel”.

MalinTobias-150_webb

”Tobias spelade och sjöng ”Latch” av Sam Smith till Malin”.

MalinTobias-98_webb

”Känslorna var otroligt starka, mycket starkare än vad vi hade föreställt oss, hela dagen är väldigt känslosam men det liksom peakar under vigseln. Eftersom det var Tobias pappa som höll i vigseln så var vi alltid bekväma med att vi var i trygga händer”.

MalinTobias-288_webb

”Vi hade ett skärgårdsbröllop, med klassisk stil. Inget speciellt tema, snarare fokus på känsla i atmosfären, att gästerna skulle få en genuin personlig upplevelse, ett bröllop som kändes speciellt”.

MalinTobias-344_webb

”Dukningen vad ganska klassisk, personalen på plats lade fram fram grunden, och Brudens mor knöt namnskyltar runt servetterna och vi hade små buketter i samma tema som brudbuketten”.

MalinTobias-424_webb

”Färgtemat gick i gammelrosa, vilket var genomgående på allt tryckmaterial, blommor, klänningar och dukning”.

MalinTobias-443_webb

”Kvällen gick sedan över till en riktig brakfest, DJ:n drog igång och en saxofonist dök upp från kulisserna, detta visste vi inte om, utan det var en överraskning och en bröllopspresent från våra toastmasters plus en del av familjen. Vid 01.00 hade vi ordnat så att ett gäng korvar ställdes fram som lite vickning, och vi dansade fram tills societetshuset behövde stängas vid 03.00”.

MalinTobias-461_webb

”Vi diskuterade miljön för bröllopet många vändor, vi tittade på många olika platser, slottsmiljöer, fjällvärlden, skog och sjö, men den atmosfär som vi har mest gemensam kärlek till är havet och det marina, därför var Marstrand ett givet alternativ för oss”.


Mika 1_webb

Mika Wilhelmina Ågren, bröllopsfotograf. Se mer av Mika på
Mika Wilhelmina Fotografi.

Det var en väldigt känslosam dag där jag hade nära till tårar vid flera tillfällen. Det var så fint att se hur lugna de var med varandra trots allt som pågick runt omkring. Ett lättsamt och roligt par att jobba med och för mig kändes det verkligen som att jag umgicks med två kompisar, två mega kära sådana. Båda var väldigt naturliga framförkameran och verkade inte tänka på att jag stod bredvid utan var väldigt närvarande i stunden. Jag är superglad att jag fick vara med på det här fantastiska bröllopet! Berättar Mika.

Sök fler fotografer på
MyWeddingPlanner.net

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: