Margaux Dietz- förlovning och bröllopsplanering!

Av Jacqueline Rova Foto Margaux Dietz AB

Margaux Dietz är en entreprenör ut i fingerspetsarna. Hon är inte bara kreativ, har en färgsprakande personlighet, eller är rädd för att ta för sig. Margaux är även nyförlovad med sin drömprins och soulmate Seán Canning. För Allt om Bröllop berättar paret vem som är mest romantisk och hur det går med bröllopsplaneringen


Hur träffades ni och vad var det som gjorde att ni föll för varandra?– Vi träffades genom vår gemensamma vän Pascal Engman som tog ut oss på en dubbeldejt med sin tjej och vi föll pladask, för varandra. Den kvällen tog aldrig riktigt slut. Några dagar senare frågade Seán om jag ville flytta in hos honom. Sen dess har vi suttit ihop, berättar Margaux.

Seán fortsätter:

– Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte dels föll för hennes utseende, jag menar titta på henne. Tänk att man kan vara så sexig och vacker samtidigt men jag har heller aldrig varit med om att jag börjat beundra någon så snabbt. Inte bara för hennes framgång utan snarare hur hon tacklar motgångar och är så stark.

– Ingen av oss var ute efter ett förhållande när vi träffades utan mer för att ha lite kul. Men vi klickade verkligen direkt. Helt plötsligt förstod jag det där med själsfrände som man tyckt att folk varit så löjliga när de praatat om. Jag föll också direkt för hans ögon, de säger så mycket om honom och nu drunknar jag i dem varje dag, säger Margaux.


På vilket sätt visar ni romantiska gester i vardagen?

– Margaux brukar fylla kylen med saker jag gillar. Typ Pucko, revbensspjäll och potatis. Det älskar jag. Inte bara för att hon vet vad jag gillar utan också att hon gör det för min skull. Hon är väldigt fin, det kan ramla in SMS från ingenstans där hon berättar vad hon känner för mig. Det betyder mer än allt annat, berättar Seán.

Margaux fortsätter:

– När jag skriver sånt är det inte för att vara romantisk. Jag bara säger vad jag känner. Seán är bra på att överraska mig med småsaker, det älskar jag, och det här med mat verkar vara vägen till båda våra hjärtan. Jag älskar när Seán spontant bokat bord en vardag helt utan anledning eller när han beställer hem mängder av olika maträtter och så har vi en liten buffé hemma. Det är bland det bästa jag vet.


Är ni lika eller olika?

– Både ja och nej. Vi är båda utåtriktade, energiska personer som gillar att skratta. Vi värderar båda också familjen högst av allt, samtidigt har vi olika perspektiv på många saker. Det är inte något negativt utan leder till bra diskussioner och att vi lär av varandra. Vi är nog arbetsnarkomaner båda två också, skrattar Margaux.


Berätta om frieriet!

– Jag gillar ju privatlivet, så jag ville inte göra det offentligt. Jag visste även att Margaux inte heller ville det. Under vintern hade vi som morgonrutin att basta och sen rulla oss i snön ute på altanen. Så där uppe i soluppgången gick jag ned på knä. Jag hade också bett hennes fotograf som skulle spela in under dagen att vara på plats lite tidigare för att kunna föreviga ögonblicket. Oavsett om man har hundratusentals följare på Instagram eller inte vill man ha det på bild, tänkte jag, berättar Seán.


Hur valdes förlovningsringarna ut?

– Margaux hade gett mig lite riktlinjer i hur hon skulle vilja att hennes ring såg ut. Så jag tog kontakt med en smyckesdesigner som jag vet hon tycker om och hon vägledde mig sista biten. Hon är fantastisk. Antagligen kommer Margaux att vilja ändra ringen lite ändå om ett tag, säger Seán och skrattar.


Planerar ni inför bröllopet?

– Vi planerar absolut. Vi går som vanligt snabbt fram och försöker landa i om det blir bröllop eller barn först. Vi är båda sugna på att gifta oss utomlands, men det innebär ju både en hel del rodd och en större budget. Så det kan bli en ceremoni i Sverige och sen en riktigt rolig fest utomlands! Det blir svårt att hålla bröllopet under 100 personer då vi båda har både stor släkt och umgängeskrets, säger Margaux.


Är ni överens i planeringen eller vill ni olika saker?

– Haha, vi är överens till den graden att jag har ganska många åsikter som jag känner halv starkt inför, medan Seán tycker starkt om få saker. Det funkar dock bra och vi kanske, kanske inte behöver kompromissa alltför mycket, avslutar Margaux.

Margaux Sean_webb

Margaux Dietz, influenser & programledare och Seán Canning, PR konsult.Köp nya utgåvan där ni kan se modet med Margaux HÄRSe videon från modet med Margaux HÄR.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: