Middag med stjärnglans!

London inbjuder till en weekendresa i världsklass. Sätt guldkant på tillvaron och boka in en romantisk middag middag på The Grill på The Dorchester.

Kändistillhåll

Det är inte för inte som kändisarna gång på gång återkommer till det välkända hotellet The Dorchester i London. Det är något speciellt med inramningen av denna London-klassiker. Kanske är det hur väl man blir emottagen vid entrén, eller pianomusiken som möter dig i The Promenade (där ni för övrigt kan njuta av en klassisk afternoon tea i världsklass) eller så är det inredningen. Här har man lyckats fånga lugnet.

Välsmakande upplevelser

Stilen är en smakfull mix av klassiskt och modernt. Är ni sugna på en romantisk middag så är det till en av hotellets restauranger, The Grill, ni ska gå. Det är välrenommerade kocken Christophe Marleix som står bakom restaurangens kök och meny. Restaurangen slog upp portarna redan 1931 och gjorde sig redan då ett namn som en av Londons i särklass bästa grillrestauranger. Menyn är säsongsbetonad och olika fisk- och kötträtter från grillen serveras med finess. Vi rekommenderar hummersoppan och en av läckerheterna på restaurangens omfattande sufflélista är ett måste innan ni går.

Miljön lockar

Men det är inte enbart maten man kommer hit för, även om den i sig är skäl nog för ett besök. Det är miljön. Man kan bäst beskriva den som sofistikerat bubblande. Det är väldigt roligt att bara sitta och beskåda de andra gästerna och att insupa atmosfären. Se till att få ett av hörnborden eller ett bord längs med någon av restaurangens väggar. Så kan ni njuta av både varandras sällskap och omgivningen.

För att boka bord och se närmre på menyn
klicka här.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: