Morgongåva till bröllop – Vackra smycken från Vanbruun

Smycken som morgongåva vid bröllop

Morgongåva är den present som man ger till sin partner morgonen efter bröllopet. Det vanligaste är att ge ett smycke i morgongåva.

Text: Vanbruun Foto: Vanbruun

Morgongåva vid bröllop till brud och brudgum

Vanlig morgongåva efter bröllop till brudgummen brukar vara något klassiskt så som manschettknappar, klocka eller kanske en väska. Till bruden är det vanligt att ge något som symboliserar bröllopet och vad passar då bättre än tidlösa smycken?

Nedan ger Vanbruun sina bästa tips på morgongåva till bruden. Läs också gärna om morgongåva till han.

Glimrande diamantarmband – present efter bröllop

Armband med diamanter infattade i en lång rad är kallat tennisarmband. Det är ett smycke som är lyxigt och tidlöst och finns i olika Caratvikter.

Armbandet har varit på många önskelistor under lång tid. Detta tennisarmband är en exklusiv och klassisk morgongåva vid bröllop.


Tennisarmband - en exklusiv morgongåva

Örhängen – Solitärörhängen med sex klor

Dessa klassiska och eleganta diamantörhängen är de mest sålda i Vanbruuns online boutique. Det heter Pamela och är så kallade solitärörhängen med sex klor.

Då de är så klassiska så passar de perfekt som morgongåva att bära i många år framöver. Sex klor skapar symmetri i samband med de runda diamanterna och går att välja i olika Caratvikter.


Pamela 2 x 1.0 Ct-2_WEBB


P
amela – Diamanthalsband med sex klor

Vi rekommenderar även Pamela som diamanthalsband som har samma design och matchar örhängena på ett vackert sätt. Halsbandet har, likt örhängena, sex klor som håller fast diamanten och finns i både vitguld, gulguld, roséguld samt platina. En fantastiskt fin morgongåva som aldrig går ur tiden.


Pamela 1.0 Ct PX6525-4-2_WEBB

 


Alliansringar – Glittrande diamantringar med flera diamanter

Evighetsringen som alliansringen också kallas är en ring med diamanter infattade runt ringen. Det kan vara både runt hela ringen eller halva ringen. De finns i både romantiska stilar, så som vår alliansring Ester eller Luna, och mer raka stilar så som vår ring Linda eller Sofia. En alliansring är väldigt fin att bära på högerhanden eller varför inte addera ytterligare en ring till förlovnings- och vigselringen. Du kan läsa mer om alliansringar

här.


Alliansringar_WEBB


Emily – Solitärörhängen med fyra klor

Lika klassiska som våra diamantörhängen Pamela men med fyra klor istället. Det blir mer fokus på diamanten på grund av de fyra klorna istället för sex. Emily är väldigt tidlösa, passar till alla tillfällen och finns tillgängliga i många olika Caratvikter.


Emily 2 x 0.75 Carat-2-2_WEBB


Emily – Diamanthalsband med fyra klor

Precis som med Pamela kan man kombinera örhängena Emily med diamanthalsbandet Emily vilket ger en väldigt fin kombination. Det är en magiskt glimrande morgongåva som kommer att leva vidare i generationer.


Emily 0.75 Ct PX-3914-9-2_WEBB

 

Denna artikel presenteras i samarbete med VanBruun.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: