Mousserande vinterdryck – Sparkling & Spices från Blossa!

Malin Svantesdotter // malin@alltombrollop.com

Har ni missat Blossas lansering av Sparkling & Spices? Den bubblande drycken förenar glöggkryddor med mousserande vin och är perfekt för mingel och som gå-bort-present.

Inför vinterns många firanden har Blossa gjort det enklare att bjuda på en god och uppfriskande fördrink. ”Glubbel” är en trend som tagit landet med storm och nu presenterar Blossa sin egen tolkning av drycken när smaken av glögg och mousserande vin förenas i Blossa Sparkling & Spices.


Perfekt kontrast till varma vinterdrycker

Drycken är fräsch och fruktig med smak av kanel, kardemumma, kryddnejlika och toppas med en hint av citrus och passar utmärkt till minglet eller förrätten. En perfekt kontrast till vinterns varma dryckesalternativ.

Blossa-vinterbubbel

Blossa har uppmärksammat det växande konsumtionsmönstret på marknaden där man ofta har blandat Blossas årsgångsglögg med mousserande vin.

– Att se personer vara kreativa med våra drycker har varit både glädjande och inspirerande. Nu tar vi fasta på denna trend och lanserar därför Blossa Sparkling & Spices som är perfekt balanserad och passar utmärkt till minglet, förrätten såväl som festen, säger Åsa Strömberg, Senior Brand Manager på Blossa.


Serveras bäst väl kyld

Blossa Sparkling & Spices är det senaste tillskottet till Blossafamiljen och i jämförelse med andra glöggdrycker serveras den väl kyld för bästa smakupplevelse. Den har en alkoholhalt på 10 procent och priset är 99 kronor för 750 ml. Artikelnumret är

70038-01.

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: