New York-vigsel på gatan – från vigselförrättarens fönster!

Foto: Katie Kaufman Gibbond @kktapper

I dessa coronatider är det flera bröllop som olyckligtvis behöver ställas in. Men paret Reilly Jennings och Amanda Wheeler i New York lät sig inte stoppas. I helgen vigdes de av en vän genom fönstret – medan de själva stod på gatan nedanför.

Den unika vigseln hölls i området Washington Heights på Manhattan i New York. Vigselförrättaren och parets vän Matt Wilson lutade sig ut genom sitt fönster på fjärde våningen medan han höll i ceremonin. Men varför på just denna plats?

Under torsdagen hade paret skaffat sig ett vigselintyg hos ett äktenskapskontor, men dagen efter när vigseln skulle äga rum hade kontoret slagit igen. Under eftermiddagen fick de sedan tipset om vigselförrättarvännen och de passade på att fråga om han ville viga dem under det kommande dygnet.

Efter deras snabba och spontana bröllopsplan skulle det bli dags redan inom 90 minuter.

Wedding-NY-streets

Reilly Jennings och Amanda Wheeler säger ja till varandra – mitt på gatan i Washington Heights, New York.

Efter att ha gjort sig redo och fixat en bukett blommor tog de sig till vigselförrättarens område där han vid tidpunkten självisolerade sig – och de sa ja inför honom och många fler åskådare än de hade tänkt dela sitt ögonblick med.

– Vilken dag. Mitt i den osäkerhet och förtvivlan vi alla känner just nu, så var att gifta sig med mitt livs kärlek i det mesta NYC-ögonblicket perfekt, skriver Reilly på sin Instagram.

Visst är det härligt med en kärlekshistoria mitt i allt? Och hoppas era bröllopsplaner fortskrider – om än kanske med plan B eller C i rockärmen.

Här nedan ser ni en film från ögonblicket!

Ustøttet nettleser

Vi har upptäckt att du kanske använder en föråldrad webbläsare som inte är kompatibel med vår webbplats. Använd ett av dessa alternativ för att förbättra din upplevelse: